Maj

Japp, då gör jag ett försök. Har Hur mkt som helst att skriva om idag. Då det som sagt ännu en gång va alldeles för längesen jag bloggade. Har ju som ni säkert hört att det hänt rätt mkt i maj. Eller rätt mkt? det har hänt mkt. Dock tycker jag som sagt det är roligt när det händer något på helgerna och ännu skönare att sommaren kommit. Hoppas bara det fortsätter dock lite får det gärna regna emellan åt, då det behövs.
 
Vet ej riktigt vart jag ska börja men börjar med Danmarksresan. Där hände det rätt så mkt trotts att det mesta va stängt. Kollade shoppingcentrum bland annat  och ja jag är lite sent ute för att komma ihåg allt. Men ni ser nog lite på bilderna här nedanför.
 
 
På båten the Reef tror jag baren heter.
 
 
 
 
 
Lite bilder från konstmuseet, det va nog det enda som va öppet.
Det skummaste va att vi åt mest amerikansk mat i Danmark...Hmm.. Ja det bara blev så det va mest av det och Italienska restauranger tror jag men det blev det tyvärr lite av. Här kommer lite bilder från restaurangerna.
 
 
 
Här kommer lite käk
 
 
 
 
Obs, jag skulle nog hållt mig till Danmarksresan kände jag. Det blev ganska mkt. Men nu har jag så mkt mer att skriva om så när jag väl har börjat kan jag ej sluta.
 
Basket ligan special
Då det va dags för slutspel i Sundsvall lördagen gick riktigt bra för oss vilket tyvärr vissa inte räknade för det va ej placeringsmatcher, men så måste jag räkna en då :😛 för vi kom då inte på någon delad 5:e plats denna säsongen. Vi vann 2 av 3 matcher den helgen och samma lag hela denna säsongen har vi vunnit 4 av 6 matcher så det är jag egentligen ganska nöjd med. Såklart alltid surt att förlora kvartsfinal. Men så mkt jämnare matcher denna säsong 🏀
 
Fotboll i Långared
Det tar dock fortfarande emot att skriva om det, som ni förstår gick det åt skogen. Det va ju nu jag skulle ha min revansch. Men jag har ju en chans till att få min revansh och då finns inget annat jag ska bara ha min revansch.
Alltså ja vilken placering vi kom på, ja det kan ni ju nästan gissa, men vi kom inte sist iaf ;)   ni får fortsätta gissa placering för jag tänker ej och kan ej skriva det. Kunde dock ha vart värre det va ju jämna matcher iaf .⚽
japp nu tror jag jag fått skrivit av mig det mesta, det får vara klart för idag.
 
 
 
 
 

På tiden att blogga

Ja som ni ser har jag varit dålig på att blogga det senaste, tiden har inte riktigt funnits nu. Men jag lovar jag kommer bli bättre, nu säger jag dock ej varje dag för det vet jag att jag ej kommer hinna. Men mer än jag gjort nu, så jag ber än en gång om ursäkt!
Men då undrar ju säkert ni vad som hänt det senaste, jo i helgen va det special olympic i Gbg jag spelade fotboll då alltså med dom bästa Grunden boIS dam A, vädret gick ju ej klaga på heller va ju underbart
 
Japp nu undrar ni säkert hur det gick, jag tycker det gick helt okej, då om jag ej minns fel så har vi ju gått upp en division sen sist vilket va för 2 år sedan tror jag, så vi tog bronset :) i med att vi är enda damlaget så vi möter killar så är jag riktigt nöj med det. Sen är det klart att jag är ganska dålig förlorare, iaf när vi va när vi  kunde kommit till final tror ändå jag bättrat mig lite där! 
 
Nu till helgen blir det dock Sundsvall och där ska jag dock ha min revansch, då spelar jag  basket med Olympic göteborg det är dock ett blandat lag, alltså tjejer och killar. Men då ska jag få min revansch, THATS IT! Bara hoppas mitt knä vill, men det klarade det några halvlekar iaf och lite mer i fotbollen det är jag också väldigt nöjd med.
 
Dessutom har jag blivit faster med, det är kul. Så igår fick jag äntligen gosa med Lias, så söt så det finns inte, går inte beskriva ;) jo då, men det lär bli mer av den Lias mys. Nån gång när jag har mer tid. 
Nu till helgen skall jag dock ta mer bilder än vad jag gjorde på special Olympic, vet ej varför, jag bara glömmer av det, jag har ju en riktigt bra kamera egentligen. Nu ska jag försöka somna så blir det nog ej, men ligga och dra mig en stund till.
 
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0