Gör det helst en annan dag.

Varför är det meningen att man ska bli så låst? ag har faktiskt ett gymkort jag vill komma dit också. Men eftersom personalen helt plötsligt ska ta upp min tid så hinner jag ju inte dit heller, jag vill dit nångång mer än på helgerna. Är det verkligen meningen? Jag trodde dom skulle hjälpa mig komma ut? Det görs inte nu. Jag kan ju inte säga att jag känner mig fri direkt, fortsatt ingen annan "normalstörd" har dom tiderna att passa. Det kan funka för en som inte har så mkt andra tider att passa, men inte för mig. Nu hann jag endå inte så långt som jag ville med städet idag för jag vill gå ut i det fina vädret. Jag citerar Astrid Lindgren, jag gör det helst en annan dag, från mors lilla lathund. Så klok människa hon var, eller hur?
 
 
Jag måste ju passa på när jag väl hinner och kan, imån lär jag inte hinna. Jag hann inte heller idag för att jag bara blir trött kch då är jag bara tvungen att sova 1 stund på dagen för att orka. Det verkar inte riktigt som personal vill förstå hur trött jag blir. Dom verkade ju så tillmötesgående i början. Det är dock bättre än att ha fredagarna, men jag vill helst ha torsdagarna med, men jag försöker acceptera varannan torsdag. Men det ser ut som det blir varje och dom verkar inte förstå hur tufft det blir för mig. Försöker ju förklara det för dom, men det är svårt. Nu eller imån blir det ju lite stressigare med städ, då jag endå gör en hel del innan dom kommer vilket dom inte ser kanske. Jag förstår att det kan funka för dom som sagt har lite lindra aktiviteter, men jag har inte tid. Jag känner väl mig själv bäst? Det är bara alla andra som tycker jag behöver dom eller många andra då som sagt. Jag kommer oavsett ta varannan torsdag, det får dom stå ut med. Jag är bara så besviken, då jag tyckte dom verkade så tillmötesgående i början. Sen blir det ändrat till något jag inte är jättetaggad på. Då tänker jag börja med bandy med. Njea, jag vill men jag vet att det kommer bli för mkt. Men om det nu är så att jag vill prova en dag kan dom fan inte hindra pga städ.
 
 
Jag tänker inte tacka nej om det kommer något annat erbjudande en måndag som kanske är lite roligare. Nä dom förstår inte hur mkt tid de tar av mig. Nu kommer jag ju också få den där paniken för att dom ska komma imån och jag ska hinna städa mm för att jag ska visa eller vill visa dom att jag klarat det. Kan ju såklart säkert hinna göra nåt mer idag. Men det kommer endå bli stressigt. Nu har jag dock fått min egentid vilket varit lite enklare denna söndagen och få gjort en del av det jag vill. Alltid ska man logga emellan någonstans, jag behöver dom inte men delvis behöver jag dom också kanske, även om det är jättesvårt att erkänna. Men jag vill också bara kunna gå ut när jag vill, inte bli helt fast och när jag är hemma istället tills dom kommer och då blir det försent för gym och sånt jag hellre vill till. Det är det att jag behöver gymmet för att stärka min rygg mm. Så därav måste jag också dit måndag i veckan. Helst några dagar dock. 
 
 
Idag va det riktiga vårkänslor i luften så skönt att den äntligen är på ingång iaf. Gör det något lättare då det blir ljusare och allting. Nu kan jag dock säga att min rygg behöver det. Jag vet delvis varför jag har ont i ryggen nu, men det är inte bara det. Beror också på att jag behöver träna på gymmet mer. 
Se nu skyller jag på personalen, hur mkt lär jag mig av den där snabbkursen inte mkt. Eftersom jag dock har en känsla av att jag är en av dom aktivare personer som tillhör det boendet, så tycker jag dom bör se det från min sida. Missförstå mig inte nu, jag känner ju inte alla där, men några känner jag ju. Men dom verkar inte försöka förstå hur mkt tid det tar. Jag blir ju så ofukuserad på allt annat även om jag försöker förtränga drt, så ligger det ändå där någonstans i bakhudet och stör. 
 
På återseende 😉
 
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0