Kanarieöarna

Vet ej hur man stavar det på svenska, men ni förstår nog vad jag syftar på. 
Ett av mina stora intressen är ju verkligen resa, dock ej bara ett land, finns ju så mkt mer att se, men visst för c:a 2 veckor sedan va jag här på Gran canaria och fanns inte mkt att klaga på.
 
 
Dock räcktendet ju långt för mig att vädret va på topp.
 
Hade dock gärna velat se något mer även om solen räckte långt för min del, lite skillnad på dom som varit där c:a 14 gånger och jag som varit där kanske 3 gånger.  Och hade det toppen i övrigt, dock lite mer dom och jogga mer nästa gång kommer bli ett måste! 
 
 
 
 
Dock fortsatt lite för lite tid för att vara där 1 vecka, men i övrigt va allt bar toppen. 
 
 
Visst fler resor blir det och jag verkligen längtar, så just nu är detta prio 1 och familj mm. Visst jag gillar verkligen basket och jsfe mer och lära och försökte verkligen få ut det. Men gick inte riktigt dom jag ville, så delvis tröttnat. Samtidigt dom jag mått väldigt bra av detta. Jag fock ju aldrig vara med på ngt dåfsnt nät jsg va mindre eller liten. Kanske detta är så svårt för mig kanske? Nu är det endå bestämt och jag har sagt att jag ska sluta, inget velande här inte har jag bestämt mig har jag, THATS IT! 
Sen kanske det inte va bästa sättet jag slutade på, men dom visste att jag skulle sluta och så blev det. 
Så visst har endå hittat en ok lödning även om jag föredrar bollsporter. 
 
 
 
SKÅÅÅL! Vill verkligen tillbaka,men nu hade jag också tur med vädret inte alla gånger det varat. Men efter denna evighets vintern hade jag gärna stannat där! 
 
 
 
Men vill också att folk ska förstå att jag mådde bra av basketen även om den tig tid. Kanske inte alls låter som jag tröttnat men drt hade jag verkligen, långt och åka för 1h som knappt blev det, det sista. 
Men tycker också det är brs om övriga kanske också hittar på någon sport. Bör ej bara så avancerad, men annars kommer det ju bara bli bla bla bla osv... Man bör ju ej göra allt tillsammans. 
 
 
Föer rrdor är på g i år. Jag verkligen längtar och ser fram emot dessa. 
 
 
 
Så godnatt och på återseende 😉
 
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0