Otrygg

På riktigt
Trygg
Om dom ej tar in vikarie för mig kostar jag nåt då. Svar: NEJ!
Jag bara undrar om dom tänker alls i denna kommun?
Det verkar inte så, tyvärr är jag väldigt anti också kommer drt fortsätta men visst finns det också fördelar. Men om dom nu skulle få för sig vissa ideer som dom tydligen får ibland så vågar jag inte lita på dom.
Men samtidigt ska det kunna skiljas på ett lönebidrag och en fast tjänst eller kockanställning även om jag tycker dom är bra hårda där.
Jag menar har man en bra chef ser man väl ändå till induvidens behov eller??? Annars blir man mer osäker. Otrygg mm? Ja kan tycka att man bör tänka steget längre långa gånger, gäller inte endast chefer utan fler Pers.
Så ja säga vad man vill, men dom ska lätt kunna skilja på ett lönebidrag och en anställning.

 

Jag är återigen där att jag tappar motivation även om jag gör bra mkt,men det bara helt enkelt försvinner.
Det är fortsatt det att jag gärna vill ha min tid hemma och ha möjlighet att jobba hemifrån, så kanske inte riktigt valt rätt yrke. Men har ju som oftast funkat att gilla läget! I gwaning om man får skriva såhär. Men på nåt sätt måste det ut. För jag förstår inte riktigt tanken på varför don skulle neka en med lönebidrag semester?? Det enda det kostar är ju tyvärr min kollega och det är inget jag vill. Men samtidigt hur många gånger får man chansen till att bli uttagen till Special olympics? Så dom får som sagt säga vad dom vill, för min kollega har jag fått godkännande resten skiter jag i om man skall se till den lön jag har, THATS IT!

 

Kanske inbillar mig, men chefer verkar rätt fyrkantiga, stämmer det, ge mig gärna en kommentar. Nu kommer jag dock ej dra Alla över en jg kant 😉(Hoppas verkligen detta är ok) 

 
Dom kan väl ändå inte neka mig något ja mår bra av??? Men tyvärr känns det så  och tyvärr gör det en väldigt omotiverad sånågon chef får gärna svara hur det tänkt. Jag tycker även fler saker är ett skumt tänkande allt för mkt detaljer tänker jag inte ens gå in på, nen jyst nu än så länge besviken. Tror ni jag blir motiverad få? Svart säger väl sig själv, men haha får bli som det blir
 
Godnatt, sov gott! 
 
 
På återseende 😉

 

 

 

 

 

 

Tyvärr är detta sånt som gör att man tröttnar och längtar fortsatt efter att få jobba hemifrån då jag är hemma väldigt få timmar!

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0