Semester..

Semester, måste man väl inte alltid göra något? Såklart visst finns det att göra men man behöver väl inte alltid göra nåt eller? Semester betyder oxå slappa? Iaf för mig. Så eftersom jag är hemma ytterst efter jobb och har väldigt sällan egentid då. Så känns detta skönt i några dagar. Nu vill jag inte låta taskig eller så heller, mest bara att man ska försöka se det från min synvinkel också. 
 
 
Samtidigt finns det såklart alltid att göra på semestern. Det är också ibland lätt att det går pangfart istället, visst vill man också utnyttja den. Men vissa dagar är väl bara bra sköna att vara hemma? Jag behöver iaf innan jag ska iväg igen. Man kan hitta på mkt hemma också iaf i tråkväder.
 
 
Bakning är ju lite av en terapi för mig. Jag gillar verkligen att baka, och tyvärr att äta med. Jag blev riktigt nöjd med dessa efter 2:a försöket jag gör dammsugare på.
 
Ja för mig är iaf semester slappa, sola bada. Självklart ska man göra lite också och inte vara hemma 4 veckor i rad såklart. Syftar mest på några enstaka dagar så man hinner ladda för nästa!
Men hitills har jag haft en underbar semester och är redan inne på 3:e veckan nu, går fort, usch fy och rys. Nje lite saknar jag allt mina 8 veckor, men samtidigt hinner man ej bli för slö. Så ja finns både för och nackdelar som med det mesta och det är bättre än 3 veckor iaf 😛🙂
 
 
Mer om semester kan ni läsa imån, dvs alltså fortsättning följer... 
 
På återseende 😉
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0