Se upp!

Visst hade jag kanske kunnat ta körkort. Men som sagt tänker jag oftast ett steg längre och inser att det är ingen bra idé då jag ej har reaktionsförmågan. Visst jag har insett sett när jag kört gokart några gånger. Så jag klarat mig bra med elcykel.. Och visst bör man såklart ha reaktionsförmåga med elcykel med. Men man lär sig ju också hantera det efter hand. 
 
 
Så ja jag har en dröm av att ta körkort. Men drt kommer inte att hända. Även om jag kör bra inser jag hur många nötter det finns i trafiken. Så jag håller mig till min elcykel och det går jättebra. Annars blir drt buss eller tåg och det duger helt klart för mig. Visst hade jag klarat jaja står still nu. Men körkortsprovet eller vad det nu heter hade jag nog klarat rätt så lätt. Dock ej körningen hade jag haft svårare för. Jag kan erkänna det. Till skillnad från många "normalstörda" som även lyckas vara ute på vägarna. Nu säger jag dock inte att alla bör vara "normalstörda" då jag tycker en del så kallade med någon funktionsvariation kör mkt bättre. Sen såklart vet jag ej om övriga har det, men många nötter har man sett på vägen som passagerare då. 
 
Ja det är mkt jag kanske vill. Men inte allt som riktigt funkar. Som t. Ex många i coronatider skaffade hund. Ja jag skulle gärna vilja ha en katt. Men som sagt jag kommer inte komma ut om jag skaffar en katt och hade mest bara tyckt synd om den. Därav jag också tänker ett steg längre. Jag kan lätt tänka mig barn också. Men jag vet hur trött jag är och då ska man med mer orka hålla sig uppe på natten och drt funkar inte för mig. Även om jag hade klarat det eller vi.
 
 
Men samtidigt är fotboll och basket väldigt viktig för mig. Därav jag känner att jag ej kommer ha tid för varken barn eller katt. Så därav jag håller mig till brorson med mer. Dock hade jag gärna önskat jag kunde vara med han något mer, men det är också svårt. Jag verkligen gillar träning då jag knappt fick träna i min gamla klubb. Så därav jag är rätt nöjd nu då jag får spela mkt mm. I min gamla klubb spelade jag inte en enda match. Visst kanske inte fortsatt har det bästa självförtroendet, men det är bättre!
 
 
Men iaf avslutar vi med en bra helg i Stenungsund quiz med musslan (vem det nu är?) och Glenn Hysen va helt okej. Så även en bra lördag då inte mkt att klaga på. Dock några grader varmare för min delta kas ej nej till.
 
 
Så SKÅÅL på er och godnatt här kallar sängen strax! 🙂
På återseende 😉

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0