April

Ja en ganska lagom händelserik månad, ja jag vet att den inte är över än. Men hittills har det inte hänt för mkt och inte för lite heller. Som sagt en helt okej månad, det kanske för att våren börjat komma också kanske.
 
Månaden började väl med nytt jobb, om jag nu minns rätt? Där går det riktigt bra, sen är det dock lite för tyst och lugnt. Men det kommer nog snart när jag kommer in i det ännu mer, vilket det känns som att jag börjar göra. Fast sen är det ju det jag varken känner jätte yes för att gå till jobbet, känner dock inte fy fan heller. Men jag saknar verkligen den längtan som jag hade i Stenungsund. Jaja det blir nog bra så småningom, det tar bara sin lilla tid.
 
Hur går det med städet då? Nja ännu en gång tackat nej men denna gången kunde jag verkligen inte. Så kommer det bli många söndagar framöver, därför jag föredrar att vara utan personalen. Jag har dock haft hela helgen på mig att städa, jag kom en bra bit i fredags tills jag kom på att jag skulle slänga ihop en banankaka ( utan socker och vetemjöl ) fast ändå rätt bra. På lördag va solen viktigare, sen idag blev det lite stressigt i morse och då blir det ännu mera kaos, men det går ju alltid att lösa senare dom dagar man är hemma.
 
Här är banankakan blev helt okej om jag får säga det själv ;)
 
Nu ligger jag här och verkligen längtar till Maj, det kommer bli en riktigt händelserik månad, men det är ju bara roligt. Ja vad händer då? Svar: jo, fotboll, basket, och Danmark. Ja det lät inte så mkt men i stort sätt nästan alla helger uppbokade i maj. Sen hoppas jag dock och har bestämt att mitt knä ska vara med på det också, för det har ju vart lite si och så med det. Men jag tänker inte stå kolla på detta året även fast det också är kul. Men har jag möjligheten att spela, så gör jag helst det.
 
Än en gång får jag be om ursäkt för dåligt bloggande. Jag ska inte skylla på att jag ej haft tid för det har jag. Så jag håller mig till att bara be om ursäkt för mitt dåliga bloggande det senaste.
Nu får jag ge mig för idag och försöka fortsätta med min powernap!
 
 

Upp till bevis

Då är jag där igen så nära
att tacka nej till personalen då jag bara väntar på att dom ska komma upp. Jag vill ut ju och dom får mig då inte att komma ut. Jag både vill och inte vill ha det där stödet. Idag ska jag trotts allt låta dom jobba. Nu väntar jag dock med städet för jag vet att dom ska komma, hade dom ej kommit då hade jag lätt gjort det själv. Jag måste bara bevisa allting helt enkelt.  Men som sagt denna väntan, jag vill inte gå någonstans eller åka förrän dom har vart här och då blir det så äckligt sent. Nej sent och sent kanske det ej blir, men jag hade kunnat komma iväg vid 10:00 men då inbillar jag mej att det blir för stressigt. Därav anledningen till att jag tackar nej allt för ofta. Så det tar fortfarande emot men jag ska göra ett försök idag, då jag skyller på mitt knä. Sen dessutom massa olika folk som springer här, dock försöker dom nog hålla sig till samma så gott det går, men jag gillar det ändå inte, jag fick upp gardinerna sist. Då kan jag få upp gardinerna också, THATS IT!
 
Detsamma gäller jobbet fast där känns det som att det går bättre just nu. Men extremt lugnt och skönt. Men jag fick grilla korv redan 2:a dagen jag jobbade där och då va jag helt själv, så det är något jag är riktigt nöjd med. Men jag har ju endast vart där 2 dagar så det kommer väl bli mer hoppas jag. Det handlar ju om att man måste våga bevisa att man kan ja alltså detsamma som att ta för sig. Men här kändes det annorlunda han litade på mig direkt :) så jag tror det kommer gå riktigt bra.
 
Över till personalen igen, skulle dom inte kommit upp hade jag vart klar nu och då hade jag hunnit ut, snart hinner ju solen försvinna innan dom kommer upp. Nej jag tänker fortsätta bevisa att jag klarar mig själv, så länge jag får göra det i min takt. Ja nu handlar det dock bara om 1h men det är ändå jobbigt. Jag har ju aldrig velat ha stödet egentligen jag blev helt enkelt påtvingad det, därför det blir så att jag tackar nej mer än varannan gång. Jag är väldigt nära idag med för jag vill ut i solen, men som sagt jag skyller på knäet, så dom får allt jobba. Men det stör mig dock när vissa kommer upp och tror man inte har gjort ett slit, fast man gjort hur mkt som helst. Japp nu har jag gnällt klart för idag. Nu ska jag dock vika 1 ton tvätt strax, måste dock fortsätta på mitt powernap om jag ska orka med personalen.

Påskhelgen

OBS, vill som vanligt börja med att be om ursäkt för dåligt bloggande nu har det vart extremt dåligt. Så jag vet ej riktigt varför, har ju varit ledig det borde ju vara då jag ska blogga mer. Har  ej haft något vettigt att skriva heller.
Nu åter till påsken och den kom ej helt fel heller. Aldrig fel med några extra dagar ledig plus att jag är ledig idag. Ska endast och kolla på det nya jobbet idag. Men inte förrän kl'12:00. Vädret har ju också vart toppen. Lite kyligt men sol så det ska man väl ej klaga.på.
 
Vad hände egentligen i påsk? Jo på torsdag kom Stefan ja på kvällen alltså. Så det blev bara typ kolla på film och chilla lite. 
Nu börjar jag på riktigt.
 
Fredag
Först drog vi in till Kungälv trotts att jag anade att det mesta var stängt. Då dom har lite skumma öppettider i Kungälv även Söndagar ibland. Så det blev en sväng till citygross i Ytterby istället. Fy fasen va folk det va där. Nej då trotsar jag hellre folket i Gbg nästa gång.
 
Lördag
Jo vi började med gymmet och det gick helt ok, kunde dock ha kört lite längre. Men det får bli nästa gång. 
 Sen va det dag för 50.årskalas + äggjakt för barnen så klart och en rolig hinderbana för dom vuxna ja barnen också. Ja det va roligt iaf.Ja det bjöds på god mat och efterrätt såklart, det va ju det viktigaste ;)
 
Söndag
Ja det blev en slappdag, trotts att jag ej va bakis inte ett dugg. Så det blev typ se film hela dagen, ja lite tvätt hann vi med och käk såklart. Rätt skönt faktiskt med en sån dag ibland.
 
Måndag
Började vi med en promenad den rätt vanliga rundan, sen va det dags för Älsklingen att åka hem. Jag åkte till päronen och käkade där ja som vanligt god mat även där + efterrätt också såklart :) Så kollade vi på gamla egen inspelade filmer, alltså vad heter det? Men ni fattar  Är alltid lika kul att se.
 
Efter middag hos päronen blev det träna lite basket i 30 min. här hemma Tyvärr paff boll + snö gjorde ej att bollen blev bättre.  Men det gick hyffsat trotts allt. Tror jag ska se om jag hittar en bättre pump till bollarna dock.
Tyvärr hittar jag ej rundan från promenaden. Men det är upp till er själva om ni vill tro på det eller ej.
Det ska väl vara allt om påsken tror jag.
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0