Jul hos päronen

Då är man tillbaka på bloggen igen, det går lite trögt i helgerna nu. Men jag ska försöka uppdatera så mkt jag kan.
 
Julafton
Ja denna gång firade vi jul hos mor och far. Vi va 8 pers denna gång, är rätt lugnt och skönt. Iaf om man jämför med 30 pers. Ja roligt hade vi som alltid. Dagen bestod utav paket öppning, sen julmat och man blev inte lite mätt, sen julklappspelet m tema ätbart och sen efterrätt och mkt tjöt såklart mm ;)
 
Juldagen
Måste säga att det vart rätt lugnt och skönt denna dagen, ja som en juldag ska vara. Det bar av hemmåt också och min snälla mor körde mig och fixade lite här hemma i min lgh. Sen blev det packa upp alla julklapparna eh ja som jag fick med mig hem iaf ;)
ja och lite träning blev det ju ocksp såklart. Men det har gått bättre 
 
Då det är nje inte första gången men längesedan jag körde detta passet och mitt knä ej är redo för den styrkan. Men jag är iaf på g och kom iväg till gymmet, vilket jag är ganska nöjd med iaf!
Nu ska jag försöka mig på ett powernap!
 

Julledig

Ja började ju redan igår eftermiddag för er som hängt med här. Som sagt så extremt efterlängtat. Alltså jobbar endast mellandagarna och det är så förbannat gött.
Jo på schemat idag stod först frulle såklart, sen in till Gbg en snbbis och sist men inte minst julklapps inslagning. Ännu en gång lyckas jag åka på en sightseeing i Gbg då jag fick för mig att jag skulle till Munkebäck. Men jag kollar ju bara numret på spårvagnen inte vart den går. Så det blev ändrade planer efter det och drog till Kviberg Istället dock till ingen nytta. Mer får ni veta efter julafton.
 
I morse på g till tåget.
 
 
 
Blev som sagt lite julklapps inslagning. Det tog några
timmar men är samtidigt mysigt och kul.
Dock blev jag helt slut där av dom får vara kvar i påsen.
Men ja jag är klar det blev inte helt i sista minuten i år vilket jag är riktigt nöjd med. :)
 
Ja just det ju va ju genomförandeplansmöte också men det gick över förväntan, dom verkar jätte goa så jag får väl ge det en chans nu. Sen ner till Ica och Nille även där va översvämning av folk idag vilket jag misstänkte. Tur att jag bara behövde gå in i förbutiken på Ica.
Men nu skall jag försöka sova, så godnatt på er!

Skillnad på stres och stress.

Ja visst finns det väl ändå skillnad på stress? Jag gillar ju när det händer nåt hela tiden vilket det ej gör här. Men ändå är dom så förbannat stressade. Tydligen är det mkt nya regler nu ( eller om det bara är dom som har dom) för jag har varit på många ställen och där fanns ej dom reglerna.  Nje man saknar ju iaf ungarna lite från Kyrkbyskola, dom kan göra ens dag. Ja såklart det man saknar mest är ju Stenungsund. Det är svårt att hitta ett bra ställe, när man haft ett riktigt bra. Men jag har gjort ett val och får väl chansa på att det funkar på seniorcentrum ( tror jag det skall heta ) Dom som jobbar där är yngre, så jag tror det blir något bättre då. Men så tyst jämfört med en skola dock, iaf här. Whatever nu har jag iaf julledigt i hela 5 dagar och det är så förbannat gött!
 
Än en gång är jag tvungen avboka hjälpen alltså personalen, jag vill inte när jag inte känner någon, vill fortfarande helst göra det själv. Men det va ju det där med don förbannade utemöblerna. Får hoppas att jag hinner ner till Ale byggen och fixa nya nycklar imorgon. Men det tar emot då jag vet att jag borde ha ett par här. Förlåt nu bytte jag ämne igen. Tycker dock stress är lite för tråkigt dels därför jag bytte ämne.
Kommer fortsätta ned det ännu en gång.
Dagens träning det blev lite enklare hemma träning idag. Som armhävningar, utfallssteg, krabban och tvärtom, knäböj och jägarvila mm. Så jag kom upp i mina 10 000 steg även idag. Dock är jag helt slut nu.
 
Så nu förtjänar jag lite eller mkt vila innan sängen kallar.
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0