Basket idag

 
Fin morgon. Som sagt basket det enda jag hade i huvudet för att klara av dagen. Min kollega tyckte inte alls föreläsningen va bra, hen kanske kände sig lite träffad? där eller så förstod hen inte. Jag tyckte ju som sagt att det va jättebra. Förlåt men jag va tvungen att byta ämne även där. Annars blir det för tjatigt.
 
 
Tur att det iaf va basket idag,. Annars hade jag ej kunnat jobba eh jo kanske men inte bra och det va knappt det gick trotts basketen. Men det gick.
Men basketen gick ok förutom att mitt knä knäppa sig ibland. Tog det dock väldigt lugnt för er som inte tycker att jag ska spela. Men det går mkt bättre och är mkt bättre så det går och bättre blir det.  Som jag alltid har sagt ska spela tills jag är 100 år oavsett om jag kommer med rullator eller nåt sånt där, haha! Tror jag på det själv? Hmm....ja mina knän krånglar ju lite men svar : ja, jag tror på det själv. Tänker då inte sitta hemma heller speciellt inte i nuläget. Det har jag gjort i hela 9 månader det får allt vara bra med det.

Usch, fy och rys..

Jag gillar verkligen inte måndagar just nu. Men dagen gick rätt fort endå då jag endast jobbade i köket till c:a 12:30 sen vid 13 va det föreläsning. Han va jätte bra. Handla om gemenskap typ. Jag har iaf lärt mig att jag inte ska tänka positivt mer än på sjukhus, haha! Det förstår nog bara dom som va där. Men han sa det på ett så bra sätt. Blir dock svårt att förklara i skrift. Mkt annat bra tog hann upp också. Jag har ju alltid försökt tänka positivt vilket man som sagt inte skall göra. Så jag kommer defenitivt sluta med det för det har ju ändå inte funkat. Skönt och komma bort från köket lite iaf.
 
På g hem, blev en sväng in på Netto för lite omväxling. Hade tänkt kolla Dollar store men så blev det ej!
Förlåt om jag råkat fota några bilar det ser jag ju att jag har. Men syftet med bilden är ju solnedgången hoppas jag. För jag har inte riktigt koll på vad man får lägga ut och inte?  så ni får gärna hjälpa mig där.
 

 
Ja och detta blev det till middag, riktigt nöjd.
Palsternacksmos med rödspätta.
Receptet kommer senare om ni är intresserade?
Suck nu krånglar den här också, som tur är var jag klar.

Helgen

Fredag
Först blev det städning och där hann jag inte så långt som jag hade hoppats på. Men rätt hyffsat endå. Sen blev det in till Gbg och Sportrehab. Tror det eller ej men jag lyckades hitta utan GPS då mitt lokalsinne ej är det bästa. Men på tal om sportrehab vilket bemötande och jättefint, receptionen såg ju dock ut som ett hotell så pga det trodde jag nästan jag hade kommit fel. Men nej jag lyckades. Ja nu tänker ni vad sa dom? Svar: menisken inget nytt. Men enligt läkaren såg dom ju bra ut så lite skumt ät det ju. Men ska tillbaka och få ett träningsprogram till gymmet istället. För gör jag det hemma blir det ej gjort eh jo men lätt att jag glömmer det dock.
Nej jag glömde berätta en rolig sak eller klantig kanske man ska kalla det, iaf så här i efterhand är det ganska roligt på väg till basketträningen och för att fördriva tiden då jag ofta är ute i lite för god tid gick jag och letade pokemon. Men det va bara det att helt plötsligt så sticker en sten upp och jag är väldigt nära flyga i marken. Men jag hann faktiskt reagera innan jag kom i marken. Såna som jag ska inte leta pokemon tydligen. Obs kan även hända när jag går som vanligt, alltså utan att leta pokemon, som den klant jag är.
 
Lördag
 
Som ni ser eller förstår så började denna dagen med lövkrattning. Vilket påhitt egentligen. Här tror hag dom använder lövblås, finns det nåt som heter så?
Men iaf rätt bra träning blev det ju iaf.
På kvällen blev det lite fest för mig och Stefans far, alltså jag vet ej hur bra ni hängt med? Men Stefan är min Kille ( fästman säger man väl eh sa egentligen förr?) Men inte här, så gammal är jag ej. Ja och resten kan ni räkna ut själva. Synd bara att jag är så dålig på ta kort på fester, det ska jag bli bättre på.
 
Söndag
På schemat idag stod mest promenad efter promenad.
Men först börja vi med frulle såklart. Sen efter det blev det en liten prommis i Stenungsund 
 
Dagens första prommis avklarad där. Efter den hann vi allt med en film också. Sen om jag hängde med så mkt vet jag ej, då jag lyckats klanta mig och inte visste riktigt vart jag skulle vara imån. Men det löste sig ju ganska lätt tror jag iaf.
 
Ytterligare en prommis på det och det kommer en sista nu.
 
Det va sista inte några jätte långa promenader och inte direkt powerwalk men bättre än inget och blev ju ändå en bit iaf.
Men nu är det allt dags för mig att säga Godnatt, denna tidsomställningen har ju ej gjort mig piggare direkt.
Godnatt!

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0