Min lördag

Vaknade ännu en dag i ottan, kanske va lika bra det då jag skulle se mina bästa lagkompisar spela alltså Grunden boIS Dam A. Mindre spelsugen blev jag ju inte precis, mer tvärtom. Trött blev jag allt ändå av att bara kolla.
 
Tro nu inte jag har glömt att det kommer ännu en del 5 i att leva med monosomi -18p. Vilket jag dock blir förvånad av då jag glömmer det mesta nu, så ni får gärna påminna mig. Kan dock dröja ett tag, ni vet ju själva gissar jag hur det kan va med jobb och sånt eller?
 
Så tog bara ett litet uppehåll från det, så ni inte ska bli helt uttjatade. Även en liten prommis hann jag  med eh nä det blev faktiskt några om man räknar till och från buss. Sen fick man vänta på den där evighetsbussen innan man viste att den skulle komma. Fast det viste jag ju egentligen. Men lite rörigt va det som vanligt. 
 
Wow idag har jag inte ätit något socker, som sagt nu är det slut på det på riktigt. Är rätt nöjd för att vara på en lördag. Nä nu kallar sängen här.
 
 

Att leva med monosomi -18p del 4

Dagen började bra, vaknade i vanlig ordnig runt 06:00 så lite trött är man nu. Har dock fått gjort mkt även idag, dammsugit, vikt tvätt, hängt upp tvätt ja mm. Utan personal då dom va sena och ska jag iväg och jobba sen så vill jag hinna ha det lite lugnt här innan. Nej dom hade inte glömt mig, förstår att även det kan vara lätt då jag ofta tackar nej.  Just det ja nu till fördelarna jag utlovat har lätt att fastna i aktiviteter, son t.ex fotboll och basket fast det har ni nog förstått. Kanske saker också iaf serier. Lite mer positivt nu iaf. Jag vill lova ännu en fortsättning om hur det går med jobbet. Så vi säger så här fortsättning följer....
 
 

Att leva med monosomu - 18p del 3

Japp finns allt fördelar också, idag har vart en hyffsad bra dag, kanske beror mkt på solen och jag slutade redan efter 15:15 tror jag så det blev en liten prommis idag också. Klarr beror ju lite på att jag ska jobba ngn timme imån, så det går ju jämt ut. Men så glad över att slippa göra eh och men aag slapp göra sallad till Lunchen iaf, blev endast till kvällsmaten, det kan väl funka.
 
Snälla inte mer gaphalsar här lättstörd är jag just nu också.
Men det hörb inte till någon fördel., fördelar är tror jag har tålamod, ger aldrig upp om det nu är någon skillnad? Ger och ger upp ger sällan upp ska det vara.
Det finns fler flrdelar men just nu står det still.  Fortsättning följer....
 
Haha en bild när jag för engång skull är lång :-p

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0