Ur annan synvinkel

Snälla försök att se det så nu. Nu ska boendestödet komma varje vecka, det går jag inte med på, visst jag kan förstå tanken  att kan jag inte en fredag kan jag nästa. Men det stressar endå mig. Drt stressade mig ju t. Om varannan dag. Känns mest som dom ser det ut sin synvinkel att det är bättre för dom. Men nu kommer det ju bli ännu värre och jag kommer tacka nej ännu mer. 
 
 
Jag vet inte varför jag tycker det är så jobbigt med boendestödet. Jag har bara inte accepterat det och kommer nog inte göra det.. Okej lite halvt har jag accepterat det. Men samtidigt är det ibland bara skönt att få vara själv någon dag i veckan och det är jag sällan okej 2 dagar i veckan så därav blir det också väldigt mkt folk även om dom försöker hålla det till samma. Plus att jag dessutom inte hinner vara där jag egentligen kanske vill vara.. Det har ju inte vart träning på över 1 år så då vill jag gärna vara med på så många jag kan. Samtidigt som jag vill vara på ett annat ställe, visst ta det när du hinner. Men jag vågar inte riktigt själv mm. Just nu är det väldigt knappt med tid... Och idag är min vilodag. 
 
 
Så idag går det inte, visst ibland får man kanske offra sig och det försöker jag göra så gott jag kan. Men just nu alldeles för trött. Så långt kommer jag inte idag. 
jaja nu är jag lugnare, fick skrivit av mig ännu en gång, det är rätt skönt ibland. 
 
På återseende 😉
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0