Om folk bara kan förstå.


Hur svårt jag tycker det är med personal som kommer hit och för mig stör dom mest bara. Då tackat jag ju nej ofta också, så kanske lite i förhoppningsvis få bort det. Plus att jag har inte tid, det finns så mkt annat jag kan göra istället. Som idag va det egentligen basket. Så jag hade helst tackat nej då, men jag får väl försöka innan sommaren. Men just nu blir ju det som sagt så stressigt och då låser sig allt i min hjärna.
 
 
Det är jättesvårt att föklara hur jobbigt det är. Som sagt har sagt det förut och säger det igen, försök göra ett byte en dag. Dom en t. Ex  "normalstörd" och en med någon form av funktionsvariation byter plats 1 dag. Jag beger bara en dag, vissa tycker säker det låter skönt att man får hjälp med att folk kommer hem och städar eller stöttar en i städet kanske. Men det tycker inte jag!
 
 Men nu semester och försöka bli positivare, men det är tyvärr fortsatt mkt som stör. Men jag försöker verkligen, fortsatt mkt som stör! Det funkade en gång, då kunde man sätta sig in i min situation, förstå det snälla! 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0