Lite is life.

Bortsett från att helgen börjar lida mot sitt slut, det ogillas. Annars har helgerna vart toppen som vanligt, kalas på kalas. Enda nackdelen med helgen är att den går allt för fort. Så ganska fullspäckad helg, som oftast.
Idag, va jag i Gbg och kolla på basket 3x3 mm med Olympic Göteborg. Stod där några timmar, man blev ganska trött eh ja om man inte va det innan, vilket jag iofs är för det mesta.
 
 
Så som sagt kalas på kalas, sen har det väl inte hänt så mkt mer vad jag kan minnas. Jo vi har börjat pussla jag och älsklingen, det är roligt när man kommer igång. Alltså istället för att kolla på den där dumburken så mkt. Shit va trött jag blev nu, så ni får stå ut med att det kan bli något kortare eller så tänker ni så här, SHIT, va skönt inte så förbannat mkt att läsa ;)
 
 
Tyvärr, trodde ni allt att jag skulle hålla mig till det positiva? det gick inte. Jag längtar absolut inte tills i mån. Dock däremot tills på tisdag eh så jo lite, så det blir tisdag och basketen kommer igång fortare :) syftar dock på att jag ej längtar extremt mkt till jobbet. Man kan ju typ sitta och sova, jag går ju mer steg hemma och har 3 ggr så mkt att göra hemma än vad jag har på jobbet., måste säga att jag tycker ändå jag vart ganska positiv idag. Så jag säger som vanligt, på återseende ;)
 

Bemötande

Hej på er igen! 
Har ni någonsin fått ett bra bemötande av eran chef oftast tjöta det så för annat mkt att man ska bemöta andra som man själv vill bli bemött. Jag tycker då inte jag fått det eller både ja och nej måste jag säga. Alltså eh jo ett bra bemötande trodde jag till en början, sen sprack det dock. Då som sagt jag endast kan ansvara för 1 - 2 grönsaker i typ 2 - 3 veckor + att jag ska plocka upp varor, DAA, det måste gå fort, JA FÖR FAN, JAG VET! Dessutom när jag ska baka bröd måste jag vara med hela tiden, snälla det tycker ej jag är något trevligt bemötande. Snarare försommar dom har.....SUCK!
 
 
Nu säger jag ju inte att jag är bättre själv, jag vet mkt jag kan bli bättre på som t.ex säga ifrån. Våga verkligen ta för mig, jag vågar ju det när det är vikarier, men inte med en fast anställd kock, skumt! Tycker dock att cheferna många av dom borde ge ett bättre bemötande, för dom tjöta om det. Jag blir bara så trött på folk att det finns så mkt okunskap än. Dom borde läsa på, för jag kan så mkt mer, men får ju inte visat det. Bortsett från när det är Vikarie.
 
 
Kan någon förklara för mig, hur ni tänker angående bemötande av chefer eller ja av folk också kanske?
Jag är arg, fortfarande på att jag inte får laga mat. Men som sagt får jag inte laga mat skiter jag i om jag får göra 2 eller 5 grönsaker då kan jag lika gärna fortsätta såsa. Sen funderar jag dock på om jag ska ta.kontakt med min handledare för hon är ju iaf bra och har vett och kunskapen! Oj shit va klockan går fort, nu har jag äntligen fått skrivit av mig. Det viktigaste av allt, nu tar jag helg :)
På återseende ;)
 

Fördommar

Gör ett försök och ser om man hinner detta nu, annars återkommer jag ikväll. Alltså snälla vad får folk allt ifrån, jag ska ansvara för 2 grönsaker, igår hade jag ansvar för 5 det tycker jag ändå är lite. Men eftersom jag inte får laga mat, skiter jag i resten! Baka bröd måste jag vara med att kolla på när han bakar bröd. Snälla jag har bakat bröd förut, jag ger upp eh nej det anses sportsligt, så det gör jag absolut inte ;) jo jag vet såklart att ett jobb inte alltid kan vara roligt och få göra allt man vill. Men jaja vill dom inte ha min hjälp, så SKYLL ER SJÄLVA :-P
 
 
Jag trodde faktiskt att vi levde på 2000-talet, men verkar inte så på alla fördommar och okunskap som finns. Vad får folk allt ifrån? Snälla jag är ute och har en anställning, ska man inte ställa lite krav på en då? Någon av er som läser detta och förklara gärna Hur ni tänker om fördommar? Blir bara så trött, fattar ej att det kan vara så svårt. Men jaja gå till ett jobb och stå och glo när någon lagar mat känns inte.jätte rimligt. Tro det eller ej, men jag tar allt egna initiativ, tyvärr oftast är det mesta klart.
Vi ses kanske ikväll också, måste dock avsluta nu innan jag glömmer av bussen. 
På återseende ;)

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0