Annorlunda jul.

Hänt. Mkt denna julen och vart en lite annorlunda jul.  Dock inte så bra på visa känslor mm, det innebär dock inte att jag saknar folk mindre för det. Jag har iaf lkt trottsa min rädsla och för mig är det stort. Detta va fint av det jag såg, även om det samtidigt är väldigt sorgligt. Jag kanske inte va närmast men trotts detta är saknaden endå stor. Va ej jättelångt ifrån heller iofs. 
 
 
Men dock gör detta det extra svårt med basketen. Men bara då folk är förberedda på att jag kan va extre gnällig och irrryerad så kommer innebandyn vara ett alternativ. Drt är ju mest det som tar emot när jag lärt mindå mkt men aldrig fick chansen att visa detta va att jag gav upp. Så tänk gärna 2-3*steg längre nästa gång, annars kommer folk sluta. 
Nu jr jag dock så mkt annat att se framemot en gsmilj, kille mm dom kanske ibland hjärntvätta mig, men ibland blr också dom prioriteras, jag menar missat nästan hela 6 år med Lias m. Fl pga idrott, så ibland bör också saker väljas bort även om detta tar emot enorm. 
 
 
Men håller iaf inte. På velar har jag bestämt mig så har jag. 
Men det kan finnas en stor risk för att jag börjar med innebandy när man gör såhär. Så var bara förberedda på det. 
Dom sagt träning är ej alltid prio 1 det va det tuffaste beslut jag tagit hitills och därav jag också gick ut gruppen. Jag kan bara inte. Gå tillbaka då är jag fast. Jag försöker dock få igång dom i Ale, men dom förstår ej riktigt vilket arbete som krävs. 
 
 
Visst vanligtvis kanske man slutar efter säsongen, men verkligen försökt detta året och gilla läget, men har ej blivit riktigt som jag ville. Samma sak gällde när vi skulle till Berlin, 3 eller 4 gånger och jag hann inte ens träna ihop mig pga att jag skulle till Spanien, sagt det förut och står fast trodde man skulle träna hela året för detta? 
Men njea det behövdes knappast med den speltiden jag fick. Dock i Sthlm fick jag bra med speltid därav det tog emot sluta sådär bara. 
Som sagt finns så mkt ammat som jag vill göra och kommer att göra nu. 
 
 
Men bara så ni vet spelade fotboll här i Stenungsund och den la ner, då va jag en mindre positiv människa men visst får väl ge det en chans och se nu när jag slutat med basket, för dom har tyvärr ej riktigt levt upp till mina förväntningar då det helt plötsligt bara togs bort 30 min träning, det va just därför jag fastnade för den då den gjorde mkt. 
Nu jar vi 1 h och kanske blir 20 min, så det räknar jag ej som träning. 
Jag betalar fasen för det. Men jaja, jag ger det en chans att sluta med basket eller detta har jag redan gjort då dom bör kära sig en läxa. Ska det vara folk där ska man vara där för att träna inget annat. Jag kanske är lite fyrkantig men är det träning sår det träning som gäller ej lek! 
 
Men bara så ni vet kommer innebandyn och kan innebandyn bli ett alternativ om jag blir allt för rastlös, det va iaf så jag kände i Stenungsund när jag bodde här, visst jag är äldre men känner mig inte. Äldre direkt,. Även om jag het mkt lära i basket kan jag också mkt mer i basket än jag fåttbut! Just nu är detta rsent, jag har varnat för detta och dom trodde ej på mig så nu måste jag visa att detta verkligen är slut med basket, även om detta är nåt jag kommer sakm
Men samtidigt vågar jag ju knappt få dit då jag vet hur lätt jag fasymar
 Bara tiden att åka dit är lång för mig.
Det handlar inte heller om att jag ej gillar min familj, jag vill bara få ut aggretioner mm dom jag kanske aldrig fick förr. 
Men jaja whatever, men bara man är förberedd på att andra, alternativ finns, det är iaf endast 2 ggr i veckan då. 
Men det är endast. Om jag blir för rastlös, nu har jag fotbollen fick där folk kan passa mer och tänker något mer som jag även om dom gärna kunde tänka någras/teg längre, men tänker iaf mer än killar!
 
 
Iaf många resor att se framemot, så det kanske kan sätta stopp för min träning iofs, så jag ser iaf framemot detta.
Inte vart riktigt redo för träning denna vecka då det känns mest annorlumda bara, men ska ge det en chans imån och Hoooas det går bra.
 
 
 
På återseende och godnatt! 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0