Bara så fel.

Nope går inte så bra för mig just nu. Som t.ex i helgen då jag planerat besök men avböjde pga att det blev för stressigt. Alltså ibland blir allt bara så fel. Detsamma gäller även jobbet, ja jag tål mkt men tar då ingen slit. Jag kan dock vara ganska känslig också och då blir det bara för mkt, då tar jag åt mig för minsta lilla bagatell trotts att Jag vet att man menar inget illa. Det handlar oftast bara om små missförstånd. Som sagt det blir fel ibland helt enkelt. Nu 3:e gången gillt ska jag lyckas få uppdaterat min blogg utan att börja om. Måste ju dock avsluta med något positivt och det va såklart basketen, den går för det mesta bra. Men idag gick det riktigt bra. Avslutar med några få bilder och säger Godnatt & sov gott!

Sometimes...life is a rollercaoster

Ja hur svårt kan det va? Som ni all vet har jag svårt för stress och vill gärna va förberedd i god tid innan folk kommer hem till mig, så jag verkligen hinner städa. Trodde dock jag skulle lyckas med detta idag, men icke! Så helst vill jag veta det en vecka i förväg och exakt dag. Eller iaf 2 dagar minst. Nu fick jag reda på det c:a 6 -8 innan det funkar inte för mig, jo jag sa ju förra helgen att det skulle gå. Men nu blev det ju så stressigt och jag vet att man bara vill hjälpa, men det är ändå svårt för mig. Dessutom så förbannat trött efter jobb bytet, då det tar tid för mig att komma in i mina nya rutiner därav extra rörigt här och i mina hjärnceller.
 
Personalen gör det inte lättare heller, dom har inte hört av sig angående hjälp på säkert 1 månad då jag svarade nej till torsdagar och den enda dagen jag kunde komma på va söndagar men icke pga för lite folk, varför bryr jag mig egentligen? Ja jag är skit trött mm pga allt just nu. Nu över till något positivare.
 
 
Det va rodden, blev bättre tempo denna gång. Fast sist kom jag dock längre, börjar iaf få in tekniken lite bättre nu. Sen blev det endast 15 min på crosstrainern då jag haade mjölksyra deluxe men det gick :) och så lite styrka mest ben denna gång. Dock ej så mkt, fan alla maskiner stötte på mig ;) AJ!
Nu se om man lyckas sova jag är som sagt äckligt trött men tror jag kommer ha svårt att sova inatt då min hjärna kommer fokusera på allt annat än att sova. Men kommer iaf att göra ett försök.
 
Åh nej jag glömde ju det viktigaste dagens käk dom jag verkligen lyckades med denna gång. Det är något jag är helnöjd med iaf :)
Nu åter till att iaf försöka sova så får vi se vad som händer, annars bara att acceptera läget så får det bli som det blir.
Godnatt & sov gott alla!
 

Våga ta för sig.

Japp, jag antar att ni undrar säkert hur det går på det nya jobbet. Jo jag måste väl säga att det går rätt hyffsat dock fortfarande så ny öppnat och lite för rörigt då ingen vet nånting nästan. Men det börjar dock bli bättre. Sen är det något som jag verkligen vill bli bättre på, är att ta för mig . För jag har verkligen svårt för när andra kommer dit och gör det och jag har dessutom jobbat mkt längre i kök eh i vissa fall. Ja det är väl bra att dom tar för sig, då jag fegar, men ibland verkar det på dom som att jag ej kan ta egna initiativ och sånt, men tro det eller ej, det kan jag och jag ska bevisa motsatsen. Måste bara komma in i det lite mer först.
 
Sen beror det dock på vem jag jobbar med i veckan fick jag göra mos och det tog typ 3 veckor här.  På det gamla stället tåg det nästintill 1 år. Det är klart har inte riktigt funnits tid att visa mig, då det vart lite vikarier  Det kommer nog så småningom. Det där lät konstigt, det märks att jag är trött va? Det är arbetstiderna men det skall förhoppningsvis bli en ändring på det. Det tog nog också längre tid än väntat. Men tålamod det har jag till viss del.
 
Dessutom svårt att bestämma mig vart jag ska ha rast. Iaf på fredagar. Eller kanske inte, men kändes lite konstigt att äta eller snarare ovant att äta med dom i köket. Dock är det där jag jobbar och då borde jag göra. Jag alltså köket och daglig verksamhet sammarbetar och det verkar funka hyffsat iaf eller jag vet inte fortfarande så ny öppnat och det fattas en massa saker fortfarande, men det tar väl sin tid. Men jag tror allt att det kommer bli bra inom en snar framtid ;) japp nu ska jag bara njuta av att det är helg och en lugn sådan hoppas jag. Det ska man dock inte hoppas på allt för mkt, då blir det fart på helgen ;)

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0