Nyår = mardröm

Alltså på riktigt jag har verkligen försökt vänja mig vid smällare, fyrverkerier mm men nä det går verkligen inte, jag mår på riktigt inte bra av denna skiten nu är det ändå lugnt när det nu började i mellandagarna även om drt alltid är för mkt för mig. Jag vill absolut inte ändra på traditioner, men när det börjas 1 vecka för tidigt då är drt mindre kul. Tyvärr har jag och kommer alltid ha svårt för detta. Även om jag kan hantera det på ett någorlunda bättre sätt.
 
 
Men detta började väldigt tidigt redan när jag va liten jade jag sbryåyåt för detta, tror t. Om jag hade så svårt att jag kräktes när jag va mindre idag har jag iaf ändå lärt mig hantera det. Men jag är emot det och hade lätt klarat mig utan dessa redaktioner med fyrverkerier. Tänk endå hur många som mår dåligt av detta oavsett svensk eller ej. Men det spelar ju ingen roll. Visst förstår Jag övriga traditioner. Men detta med smällare och skit har jag aldrig förstått och tänker ej förstå heller, THATS IT!!
 
 
Tänk på  dessa djur och nej jag har inga djur men jag lider verkligen med dom. Men det är verkligen svårt att förklara. Jag kan ej lägga mig när jag vill förrän jag vet att det är lugnt. Ja jag vet vad ni tänker, säg till dom visst få en smällarenriltiaf mot sig? Nä tack du! Anmäla hjälper tyvärr ej då polisen ej kan göra så mkt bad jag hört.
Men det känns också så om ingen förstår mig hur joobigt jag tycker det är. Tro mig jag har verkligen försökt. 
 
 
Visst fint är det, men jag hade gärna haft det rust, ja jag rltä lite överkänslig mot ljud då jag kan reagera på en champangeflaskansmällef, men drt kan jag hamteranhyfdsatndå jag är medveten om att det ska smlla. Mednförverkerier/smällare kommer det mer oväntat iaf i Nödinge. Så därav hade det varit bra fly till landet en nyår.
Men av någon skum anledning tror jag det är lugnare ju längre norr ut man kommer. För känns endå lugnare i Alafors. Men man vet aldrig, jag tror inte på nåt längre. Dock är Nödinge galet antagligen för ayu det är också när gbg misstänker jag.
 
 
Visst alltid haft jobbigt med detta smällande, men det blir ju fan bara värre av att bo i Nödinge. Skulle fan flytta ut på landet. Då bör man också körkort och ni vet jag hade nog vart en sån där jävla krupare som folk hade legat och stört sig på. Till skillnad från andra inser jag det och kommer inte ta körkort då drt nog också är försent. Även om jag kanske kör bra finns det för många idioterna trafiken. Så återigen tänker jag alltid ett steg längre än många. Så ja det krävs reaktionsförmåga mm. Bså nej, jag klara mig bra med buss även om ibland kanske man hade velat ta sig till övriga dyllen, men oftast går dom också att lösa. Så ja ibla d får det bli som det blir.😉
Nu kallar sängen
 
På återseende 😉

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0