Nöjd över guldet.

Visst är jag nöjd över guldet i Berlin. Men endå många frågatecken, va fan träna jag för? Den lilla speltiden jag fick va inget att hurra för? Så samtidigt lite besviken är jag, då jag ville spela 100 gånger mer, speciellt finalen. Där blev jag riktigt besviken och detta märks nog ochså på mig! 
 
 
Dock endå enra att få tävla för Sverige, även om jag egentligen vill så mkt mer. Visst visste jag att det va lite speltid, men tränade ändå bra mkt och endå besviken på den tid jag fick, bara för att jag råkade tappa 1 spelare 1 gång och ej va riktigt vaken. Pga att bussen ej kom som vi ville. Och uppe tidigt nästa dag så visst kan jag göra misstag. Men jag insåg det själv och inget man kanske alltid bör påpeka, jag lär mig av mina misstag. Men visst jag kan delvis ta kritik också, men påpekas sånt där slutar jag gärna och finns även andra saker som att det finns så mkt annat jag vill göra än idrott, även om jag verkligen älskar det. Kan man ej vara med på allt!
 
 
Men man ska ju oxå sluta på topp, men 1 första sista omgång kommer drt bli, tyvärr är den vid min födelsedag tror jag, fick för mig den va längre fram, men bara så ni vet, så blir det som jag vill och får en uppvisningsmatch med sverige laget så kommer jag spela den oavsett. Kanske ev släkt m. Fl kan komma om ni vill? Så jag helst firar min födelsedag i sånna fall. Mest för att det är klart att detta kommer bli min sista. 
 
 
Visst är detta det sta jag gjort. Va iaf mer på plan än SM-GULDET. 
 
 
Men tro det eller ej, mer ville jag, men den tiden jag fick spela försvar hann jag ej mkt i finalen. Men visst övriga matcher gjorde jag allt några rasist. Men bara så ni vet inser jag mina misstag för det mesta själv och visst man lärnsig av sina misstag så bara vänta till 1 omgången, då mkt krockat men jag ändå vill spela den, då detta kommer bli min sista 8mgång dom drt iaf känns nu. Dö drt varit mkt skador mm och man blir äldre, jag tänker köra mer på fotboll, satts är väl kanske att ta i men mer då det är lite fler tjejer där som sammarbeta på ett annat sätt. Sen ska jag dock ej dra alla killar över en kam. Men många, THATS IT! 
Förstår ej vad det är men bara allt är mkt lättare spela med tjejer, får mer boll ja ner B allt i stort sätt. Men jaja whatever, jag har en guldmedalj vilket jag är supernöjd med även om jag gärna velat vara mkt mer på plan i finalen och dessutom kollad även där, det stör mig dock, gillar jag absolut inte, vill ju bara f göra poäng någon gång. Men jaja får se vad som händer men mkt lutar åt att sluta i december! 
Men jg vill mer och ja ännu mer revansch. Spela försvar, visst drt funkar. Men jag vill så mkt mer. Så jag bara väntar på den omgången just nu. Så nästa gång kanske en del ska tänka ett steg längre, bara så ni vet vad ni missay. Sen kanske inte allt är lim starka sida. Men som sagt lär mig av mina misstag och allt bör kanske inte påpekas, sånt får mig bara vilja sluta! Men jaja detta rkänemzå det bästa jag åstadkommit även om jag kanske alltid vill mer och aldrig är riktigt nöjd. Finns ju nåt som heter: man blir aldrig fullärd och det är så sant som det sagt! 
 
 
Men endå så grymt att få behålla sina landslagskläder. Det är jag ändå stolt över. Men jag har då mkt mer bevisa så vi får väl se vad som sker. 
 
 
 
På återseende 😉
 
 
 
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0