Norge del 2

HHär kommer lite bilder från samiska mueumet förhoppningsvis.
 
 
 
 
Nu kommer fortsättningen från när jag körde fyrhjuling, det va riktigt roligt.
 
 
Jaja, vet att jag såg rädd ut, men det va jag faktiskt inte, tro det eller ej. När jag körde 2:a dagen va det ännu roligare för då vågade jag mer.
 
 
Nej höll ju på glömma det på vägen upp mot berlevåg tror jag att detta va. Se här vett jag ;-)
 
 
 
Sådär kan lägg ut hur mkt som helst härifrån, då blir jag dock aldrig klar. 
Åter till Tana eller just det ja vi åkte till Finland Nourgam några och handlade lite också
 
 
Nu åter till Tana och lite fler bilder kommer
 
 På väg mot stranden.
 
 
På väg hem från Stefans kompis.
 
Nu på väg hem
 
Kirkenes flygplats, så tog vi flyget därifrån till Oslo. Sen buss därifrån till gallerian tror jag. Nej jag glömde ju att vi käkade i Oslo på flygplatsen ja på Burger King. Väl framme på gallerian gick allting bra eh nästan förutom när jag skulle på toa och jag skulle betala, men mitt kort ville ej sammarbeta, HAHA nu kan jag dock skratta åt det för lite komiskt va det ju, det löste sig ju tillslut :-D
 
 
Detta är på bussen hem mot Gbg. Måste säga att det går rätt smidigt en då iaf från Oslo till Gbg då va det dock endast 3 stopp på vägen också.
 
 
Väl framme i Nödinge, borta bra men hemma bäst.
 

Norge del 1

Började med att bila upp mot Norge Stannade dock 3 nätter och campade, då det är c:a 220 mil till Tana i Norge. Så en rätt bra bit med andra.ord. 
Första stoppet blev på en camping.utanför Sveg.
Nope försöker lägga ut bilder från Sveg, men den vägrar så jag hoppar det då. Det är allt ganska mysigt att bila upp fast lite långt. Yes äntligen funkar det med bilderna.
 
 
Nästa stopp blev i Storuman, det va fint även där, tyvärr ej så många bilder därifrån men någon enstaka.
 
 
Sista stoppet blev i Jokkmokk innan vi drog iväg mot Norge ska försöka.fatta mig.kort, gillar Jokkmokks camping.Ja dom har ju allt där, sen ångra jag mig dock att jag inte.badade.där. Är ju iofs dock inte försent än.  vädret har ju vart toppen hela vägen, så det ska vi inte.klaga.på ;) tyvärr inga bilder härifrån, så ni får stå ut med att texten kanske blir lite längre istället. 
 
Vi lämnar Jokkmokk och åker mot Tana i Norge alltså i Nord Norge menar jag. Tog dock hela dagen, så lite trött va man den dagen, ja när vi kom fram käkade vi om jag minns rätt så blev det nog Finnbiff tror jag dom kallar det, det är gott. Här kan jag dock lova er att det kan komma många fina bilder, för Norge är verkligen fint.
 
 
 Resterande av dagarna besökte vi mest Stefans släkt och kompisar. Jo just det ja vi va på Samiska musumet det va också väldigt intressant.
SUCK sorry att det tar lite tid men mobilen vill ju ej samarbeta, jag som har så bra bilder från museumet! 
Jaja jag hoppar väl till nästa då trotts att det tar emot. Jag hade ju så bra bilder därifrån. Oj nu har jag sagt det 2 gånger i rad nästan ;)
En dag åkte vi upp till Kongsfjordfjället, där va fint, vi bodde i stuga eller där 1 natt, jag fick även köra fyrhjuling det va roligt. Hmm något fel på denna idag får köra så här istället fortsättning följer...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Acceptera

Varför ska jag acceptera hela tiden? Det är något jag ogillar väldigt starkt. Som sagt säger folk emot mig har jag bra ännu större lust att visa dom motsatsen. Det kan din glömma, alltså acceptera att jag ej får laga mat. Men vem bryr sig? Inte jag, jag har andra planer vänta bara ska ni få se, om ni ej sett innan? ;)
 
 
Tack och lov har jag många som jag vet tror på mig. Även dom flesta där tycker att regeln är skit löjlig och jag instämmer. Denna veckan har dock gått bra, då jag vart på ett större ställe. Det sa även kollegorna där att jag ska vara på ett större dagis ej förskola. Man borde väl få lära sig lite? Alltså lära sig nåt nytt? Men nope tydligen inte. Men nog om det, nu är det SEMESTER :) och det blir fokus på den nu.
 
 
Godnatt & sov gott på er!

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0