Där kom vintern.

Ja det har hag tyckt länge, nu har jag dock bevis på det.
 
Jo jag tycker det är mysigt med snö då den ligger och ej orsakar olyckor mm. Vilket är stor risk att den gör här i Ale kommun och säkert i Gbg också. Men ja och så länge nan slipper vänta på tågen allt för länge, så är det bara mysigt ned snö. Blir ju så mycket ljusare, jag gillar inte mörker. Missförstå mig inte nu, är ju inte mörkrädd på något sätt, tycker bara att snön lyser upp mörkret fint. Dock hade jag ju hoppats på att få utemöblerna innan, så blev det icke. Det ska nog lösa sig det med så småningom, ingen stress här inte.
Idag har jag absolut ingen ork efter gårdagens matcher, då mitt knä inte är helt återställt, men det funkar att spela, det är det viktigaste.
Nu återstår endast plocka lite här, tvätta och lite disk. Blir ganska lugnt idag.

Långared

Då bar det av till Långared och lira fotboll. Första matchen började bra, sen tappade vi och motståndarlaget va i lite fel division vilket ej är ovanligt för oss. Annars rätt jämna matcher, det viktigaste va ayt vi vann över Grunden bois E lag, haha nja men lite. En 4:e plats blev det ju iaf och inte sist iaf.
 
Även mina fans alltså mor och far kom och kollade också.
Nu kallar ett powernap eftersom man gick upp 04:30. En heldag fotboll på det zzz zäger jag bara. Så blir även sängen tidigt trotts sent powernap.

Free friday

Japp vaknade klockan 7:00 hade ställt klockan trotts att jag va ledig. Men ville hinna få gjort i ordning det mesta innan personalen kom. Vilket även där blev ändringar fast denna gång ringde dom iaf och talade om det. Så det blev ingen hjälp idag heller. Jag är ganska nöjd med det dock. Så har jag dammsugit, diskat, plockat, försökt få bort tuggummi från byxor och tvättat mm.
 
Så blev det en sväng på Dollar$tore som ni ser.
Ja och på Ica i Älvängen shit va stort det va nu. Nja lite hitta man väl men inget speciellt egentligen, ville bara kolla läget egentligen.
Sen återstod endast att vänta på bussen i c:a 30 min. Men det va ju en rätt bra bit att gå från resecentrum till Dollar$tore men det gick. Orkade dock inte det när jag skulle ta bussen hem. Måste ju spara på krafterna tills imån då vi har fotbolls cup.
När jag väl va hemma så blev det att slänga ihop lite käk.
 
Ugnstekta palsternackor och morötte med panerad spätta och kall så eller kan man säga rotfrukter? Nje palsternacka är väl ingen rotfrukt? 
Nu ska jag lägga mig och ladda tills imån då jag tydligen måste gå upp i ottan då tågen går lite sådär på en lördagsmorgon. Brukar dock ej vara så svårt när man vet att man skall gör nåt roligt. Hmm det va egentligen 30 min sen som jag skulle ha lagt mig. Så nu säger jag godnatt!!

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0