44 och 47 dagar kvar.

Tills va då? Jo först och främst till Stockholm ja om det nu blir något, oj shit jag har glömt annäla mig. Jag har dock imån på mig också. Men det jag ville komma till är att det är 44 dagar kvar till basket ligan special, ja om det nu blir något som sagt, jag vågar inte tro på det rikigt än.
Så 47 dagr då? Jo då blir det Gdansk och efterlängtad semester, ha får ju dock några lediga dagar i jul också, men dom är så nära så dom behöver ej räknas.
 
Jag hade.eller hoppats  på kunna åka till Norge i helgen och spela fotboll, men känner mig inte helt "fit for fight" men jag får väl se tills imån. Om inte annat så går det fler tåg ;) men jag ville ju ha min revansch där dock. Jaja vi eh jag får se imån, nu försöka göra allt för att undvika bli förkyld allts bara proppa i mig massa c-vitaminer eller är det inte det dom säger ska vara bra mot förkylning mm? Hade varit lättare om förkylningen bryter ut helt istället för då hade jag vart säker på att jag ej skulle åka, även fast det tar emot lite. Nu känner jg mig bra lite halvflrkt förkyld. Ja nu ska jag fortsätta spela lite wf-turnering och typ kurera mig, säger man så? Ganska snart sängen, så jag säger godnatt och sov gott nu!

En hyffsat bra dag

Dagen började bra eller ja som vanligt, först skära salladen, sen glasyr eh nje den gjorde jag ju aldrig. Jag hade visst rast då och typ vispa grädde. Men yeey jag fick iaf gör en sås på förmiddagen. Det lilla gör mkt för mig iaf. Ja och disk såklart.men det är ju så lite mot vad jag är van vid så det går fort. 
Eftermiddagen fick jag t.o.m göra kycklinggrytan, snacka om att jag blev paff. Det där förbannade potatismoset igen, dom säger att det kallnar fort, ja snälla jag är inte född igår. Ibland blir jag bara allmänt trött på folk. Dagen som började så bra, så kommer chefen ja jag ska inte gnälla för hen är bra. Så hen säger att jag inte behöver åka med och kolla på det nya äldreboendet eller ja att jag får välja om jag vill åka ensam med hen dit, hen tyckte inte jag behövde lära mig larma mm,  jo jag förstår tanken, men tanken är ju också att jag vill vara ned från början och varför, skulle jag inte kunna lära
mig det? Jaja hen kommer imån så ska vi se om jag lyckas sätta hen på plats, skit va svårt det är att skriva hen hela tiden men då det är väldigt få personer som jobbar där vill jag ej avslöja namnen.
 
Nu har jag fått skrivit och gnällt av mig tillräckligt för idag. Synd bara att det ej blev någon basket för mig som jag hade sett fran emot, men kände mig inte alls helt "fit for fight" ont i huvudet och hals mm och typ konstig, ja konstigare än vanligt ;) känns dock bättre nu. Jo jag ångrar mig dock nu att jag ej åkte till basketen, det får bli på fredag dock hade jag hoppats på kunna träna basket 2 ggr den veckan.
Nu kvällsmat och fortsätta kolla sista serien på Maria Lang gammal och svensk men rätt hyffsad iaf om man är trött vilket jag är! Tror jag att den heter så iaf.

VARNING, känslig läsare läs ej!

Då har man äntligen fått tummen ur röva och få fram adventsljusstakar mm. Skönt att jag är i tid denna gån och ej i sista sekunden som jag brukar vara. Jag är riktigr nöjd att jag lyckades få upp gardinerna själv. Då mina armar ej är dom längsta och ej jag heller. Men det gick, har jag bestämt mig för nåt så ska det gå, tog dock 3h va iof städ + disk också. Vardagsrummet får dock vänta tills på fredag min energi tog slut där.
 
Förlåt ännu en gång,j ag vet att jag varit dålig på blogga det senaste. Jag ska försöka skärpa mig.
Godnatt på er, jag vet lite tidigt men jag är gammal, som vanligt tar det dock  emot att lägga sig då jag inte alls längtar till jobbet imån trotts att jag vet att resten av veckan blir lättare, då det är basket och fotboll.
Som sagt godnatt, sov gott!

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0