Gör ett försök

Ja får väl göra ett försök att släppa in personalen idag, nu när jag fått en dag som passa någorlunda bra. Men det tar emot dock. Men som sagt jag kommer att göra ett försök tro det eller ej, ja jag vet att jag sagt eh skrivit det förut. Men då har jag haft bråttom iväg, det har jag ej idag. Sen vill jag fortfarande veta vem som kommwr, helst dagen innan, men de fårvjag ju aldrig.cNu kommer jag dock städa på morgonen, så sen när dom kommer upp, har jag ändå inget jobb till dom. Ni ser va lite jag vill det här egentligen.
 
Vad ska jag göra? Ja jag vet det går fortare att städa när man är 2, men jag vill göra det själv annars kommer jag ju aldrig lära mig. 
 
 
Min hemmagjorda pasta med kycklinggryta blev jag riktigt nöjd med. Speciellt pastan, nästa gång sätter jag det 
Nä nu vill min näsa att jag ska gå upp, jag är dock inte lika enig, men får nog bli så endå strax. Som ni förstår är jag fortfarande lite förkyld, men jag ska till gymmet imån, THATS IT!

Gdansk

Japp på onsdag kväll alltså onsdag den 17/1 bar det av till Gdansk. Ja och resa är ju alltid kul bortsett från att man lyckades dra på sig en förkylning. Det kunde dock ha vart värre, så nje här skall inte klagas.
En hel vecka va vi där och knappt den räckte till, men vi ska dit igen, iaf jag och Stefan ( har ni följt mig så vet ni vem det är ) ja eftersom många säkert undrar vad man gör i Gdansk, så kommer svaret här.
 
 
 
 
 
 
Bl.a går man på olika museum, shit va svårt det va att hitta alla bilderna. Men tro det eller ej  det kommer mer, se här
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja vad gör man? käkar äter mkt gott lite för mkt av det goda därav jag ej orkar lägga upp alla bilder. Men det har nog blivit rätt bra med steg dock. Ja bowling blev det också som ni såg. Escape room blev det t.o.m 2 ggr denna gången, kul fast dom va ganska svåra. Jag har ju iaf fått tränat på min engelska lite också, då jag tappar när man ej använder det lika mkt här ;)
Sist men inte minst tror det eller ej, men jag åkte ta mig fan Parishjulet i Gdansk, det va högt men det gick bra dock va det lite mörkt när vi åkte så inga bra bilder där dock.
 

Stockholm 13 -14/1

Japp då bar det äntligen av mot Stockholm och spela basket. Det gick helt okej, då vi vann 2 av 3 matcher och dom va jämna riktigt.kul va det, ja som basket alltid är. Kul med lite jämnare matcher än förra säsongen.
 
Obs gammal bild och jag lånar den igen, förlåt men jag hittar tyvärr inte så många bilder på mig själv. ( jag är väl inte direkt någon linslus heller, så kanske inte så konstigt ) men jag ska fortfarande bli bättre på ta kort själv också. Men jag va helt inne i basketen och bara lyckades glömma det där med att fotografera. Ja helgen va ju dock ganska intensiv då det endast blev 1 natt där borta. Men kul var det endå, då jag ej spelade så mkt förra säsongen pga knäet som de flesta vet så va det extra kul denna gång. Så jag är riktigt nöjd. Ja för er som undrar så spelar jag i Olympic gbg 2
Gick ju ännu bättre för Olympic gbg 1 och 2 dock, kanske lite för bra, nje bara gött när det går bra för Göteborg okej i basket då och fotboll. Men ABSOLUT inte i hockey :-p Nu blir det typ bara chilla och lägga sig ganska snart, lite trött efter tåget va c:a 90 min försenat igår eller blev pga en olycka om jag minns rätt? Men som sagt riktigt rolig helg va det och jag är riktigt nöjd!

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0