Det går bra nu.

Hej, har ni saknat mig? Om inte så får ni stå ut med mig endå 😛
Efter special olympics i helgen har mitt självförtroende verkligen ökat. Från att varit så osäker på att hitta i nya orter tog jag mig till Mölndal helt själv. Men såklart mkt tack vare GPS. Sen kanske det inte funkat riktigt så för mig i Malmö. Men det va ju inte därför jag va där heller, jag va där för att träna basket vilket gick bra för det mesta. 🏀🙂 Jag tappade drt engång då jag va nog trött, men går oftast också över rätt fort. 
 
 
Då drt jag är mest nöjd med är att jag åkte och lämnade tillbaka den förbannade klockan. Jag lyckades, brukar ju gärna undvika sånt, men det gick över förväntan. Så lite stolt över mig själv faktisk! Synd bara att det är en bra bit till Mölndal. Men mer basket lär det bli i sommar antingen med mig själv eller kompisar. Jag har bara fått mersmak efter basketlägret i Malmö. 
 
 
Även jobb går helt ok, får laga mkt mer mat nu så det känns helt ok.
 
 
En enda sak som fortsatt stör mig är tyvärr personalen. Jag har återigen fallit tillbaka både pga att jag ej orkar för att jag är trött och då ska jag helt plötsligt orka med någon annan person på kvällen lite sent, men är det fint väder vill jag hinna gå en långpromenad innan. Fast jag vill först ha avklarat städet, nu blir det lite tvärtom. Visst jag förstår att dom också har svårt att komma loss. Men samtidigt vill jag inte heller ha dom här för tidigt så jag hinner göra en hel del innan dom kommer. Så förstå att det är det som stressar mig tror jag att jag kommit på nu.
 
 
 
Från att när jag var liten va jag i stort sätt rädd för stora bussar och lastbilar nästan så att min mamma fick följa med ibland vill jag minnas. Nu åker jag tåg, buss ja allt själv och vågar utan några som helst problem ta mig till nya ställen. Så ja det går bra nu  drt mesta iaf 🙂
 
På återseenden 😉
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0