Ekot

Återigen gör jag det, tackar nej till personalen. Men jag kan bara inte och nu när allt kommer igång igen. Eller nästan och en del slutar. Grejen är den att kommer det andra roligare saker emellan vill inte jag säga att jag ska vara hemma för att städa mm. Jag skäms på riktigt för det och jag kan städa själv dvs när jag har tid och ork. Visst jag är lat ibland deerkänner jag, men jag kan. Det jag vill komma fram till är att jag ska vara så självständig det går. Visst nu gjorde jag det för att det just nu blev alldeles för stressigt och en vecka som jag sovit lite halvkasst, så jag är också ganska trött! erkänner jag, men jag kan. Det jag vill komma fram till är att jag ska vara så självständig det går. Visst nu gjorde jag det för att det just nu blev alldeles för stressigt och en vecka som jag sovit lite halvkasst, så jag är också ganska trött! 
erkänner jag, men jag kan. Det jag vill komma fram till är att jag ska vara så självständig det går. Visst nu gjorde jag det för att det just nu blev alldeles för stressigt och en vecka som jag sovit lite halvkasst, så jag är också ganska trött! 
Visst jag är lat också ibland, jag erkänner. 
 
 
Som ni vet är det inte många eller jo nu kanske det är det som känner till att jag har ett boendestöd. Har sagt det förut och säger det igen, försök själva att sätta er in i denna situationen. Det kommer hem folk till er som ska hjälpa dig eller ok mer stötta då. Vilket inte blir direkt någon stöttning för mig, det blir bara mer kaos än vad det redan är i min hjärna även om den lugnat ner sig något. När jag fått ett bättre jobb med kollega. Även om jag fortsatt är väldigt trött, är det på rätt väg nu iaf 🙂
 
 
 Jag kan inte sätta fingret på varför jag tycker det är så jobbigt. Men som sagt alla andra behöver inte passa dom tiderna mm, visst jag vill inte vara som alla andra. Men jag vill vara självständig och kunna göra saker utan att ha den där tiden, den begränsar mig ju mer och gör mig inte självständig. Visst jag tycker att jag redan är ganska självständig det mesta. Men jag kommer ju inte ut på samma sätt.  Men skönt nu när sommaren kommit igång också, den gör det mesta också mkt lättare eller oftast då. Det är det personalen inte förstår och mkt mer. Hade dom dock sett till så att jag fick en dusch, då hade dom hjälpt mig, nu är det mer motsatsen. Visst jag blev av med badkaret. Dom är bra när jag behöver ringa till folk jag ej känner. Pga min telefonskräck, till viss del är det bra, då jag fick fördel och fick vaccinet tidigare. Men tyvärr det går bara inte när dom kommer. Det blir bara ett störande moment. Varför vet jag ej, men så känns det. 
 
 
Avslutar med denna bilden bara för att jag är så nöjd med den 🙂 nu ett powernap, sen ska jag fortsätt röja här!
 
På återseende 😉

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0