Jag har nåt upp till högsta topp

Ja typ...Men ännu är jag ej nöjd. Alltså det gäller den där genomförande planen gick ju helt okej. Vi kör varannan vecka, jag har ändå svårt att acceptera den då jag inte ville ha den från början. Men Ja jag kan behöva den ibland. Jo det tar emot, men denna gången ska jag göra ett försök. Lite kanske jag behöver det, men det tar verkligen emot och tar upp all min tid. 
 
 
Fast ändå rätt okej att ha stödet, det är väl mer för att få igång mig. Men jag kan själv, dock när det passar mig och jag har svårt för folk säger till mig hur jag ska göra! gäller ej jobbet, men hemma bestämmer jag. Har dock även svårt att ge folk jobb. Så jag  vet inte om det är bra med hjälpen, men jag fick ju dock behålla den så jag kanske ska börja skärpa mig. Men det är ju som sagt svårt när jag både vill och inte vill. Jaja får väl prova det har gått bra förut, men jag kan ju faktiskt ha utvecklats och kommit längre i mitt städ. Men som sagt tänker iaf försöka nu, trotts att det tar emot, varannan vecka låter ju okej. 
 
 
Däremot har jag haft en riktigt bra dag på jobbet eh nästan, bra blir den ju dock aldrig förrän jag får laga mat. Men jag har iaf fått ansvara för salladen själv och fått baka ut bröden. Så jag får väl nöja mig med det lilla, får även värma mat iaf, det är alltid nåt ;) sen händer det tydligen inte så mkt mer på jobbet just nu. Orsaken till att jag haft en bra dag är ju att det är helg och till helgen är det fotboll det är ju alltid lika kul. Hade visserligen något roligt att se fram emot förr helgen också, iaf fredagen. Då som ni redan vet, jag tränar ju knattarna också, dom är roliga filurer dom ;) HAHA men så goa! 
Så vi va ute några från knatte/ungdomstränarna det va kul, då det är väldigt sällan jag är ute nu för tiden. Ja det va väl allt för idag, för nu tänker jag strax börja dra mig hemmåt. Önskar jag kunde ha den energin till stödet hemma som jag haft på jobbet idag. Men det är ju det att det är så mkt enklare att städ på jobbet och kanske lite mer ordning. SCHH TYST EMMA! Nej okej ja det är det väl det, tar dock emot att erkänna. Jo jag gillar ordning,men när jag väl ska städa så kan det bli lite väl mkt att jag fokuserar mer på att böcker eller filmer ska vara i ordning än själva städet. Fast ibland så för 2 veckor sen fick jag ju iaf gjort ordning i bakskåpet och kylskåpet alltid en bra början. Men jaja sluta tjöta sa jag ju, nu ska jag ju dra så jag säger som vanligt, på återseende ;)
 

Dags igen...

Ja och på tiden att blogga lite, för det va alldeles för längesen sist. Hade önskat jag hade mer tid  nu tar jag mig tiden dock. Då jag ändå har tid över på jobbet.
 
 
Ja dom som påstår att jag ej får/ kan laga mat, kommer få ångra sig en vacker dag, vänta bara! Ja jag vet att det är skillnad på får och kan, men alltså dom som ej litar på mig, ska jag visa en dag och förhoppningsvis ganska snart. För jag är fortfarande arg, ledsen och förbannad när jag kommer på att jag ej får laga mat. Men jag har ju en lösning som jag hoppas komma långt med, annars får det väl bli en plan B, det har jag dock ingen än. Kommer allt på en så småningom. Men Ja ni kan läsa mer om denna lösningen här
Https//www.emmaskockdrom.bloggo.nu
 
 
På tal om tid är ju att jag som sagt kommit igång med basketen och fotbollen och det är ett måste för mig. Speciellt nu när jag är arg på jobbet eller att jag ej får laga mat, så får jag oftast ut rätt mkt på basketen och fotbollen genom att få springa av mig mm.  Det kommer ni kunna läsa mer om här
http://www.emmassportfane.bloggplatsen.se
Ja jag gör bara reklam för mina egna bloggar. Kan uppfattas som jag är väldigt egoistisk. Finns allt andra bloggar jag tycker är bra också, kommer dock i ett senare inlägg.
På återseende ;)

Bestämd

Ja det kan vara svårt att tro att jag är bestämd av mig, men har jag bestämt mig för nåt så blir det så, THATS IT! Som jag har tjatat massor om nu att jag ej får laga mat på jobbet, då jag endast har gymnasiesärskole utbildning. Jag tycker det är konstiga regler. Men som sagt jag har en plan, som ni säkert vet vid det här laget. Japp och ni får gärna läsa mer om den här 
www.emmaskockdrom.bloggo.nu
 
 
Här ges aldrig upp förrän jag har fått min vilja i genom. Så dom ska bara veta, jävlas dom med mig får dom tillbaka, sen när det är dock en annan femma ;)
SUCK alltid ska det ringa någon mitt i bloggningen så jag kom av mig lite mkt här, men det ska jag lösa strax, vänta bara. 
JAG VILL, jag kan jag ska få börja lag tillåter dom inte så så får det vara. Jag är ingen diskare och som sagt ingen städerska heller.....MORR! Där gör ni nog att jag är ganska bestämd av mig, när jag väl har bestämt mig för nåt, så ska det bli så!
 
 
Jävlar kommer  en till djävul och stör mig. Jag jobbar faktiskt :-p har inte tid med någon hyresgästföreningen.....SUCK!
Verkar lite okoncentrerad idag va? Nje jo men lite, det kommer folk hit och dit och dessutom är jag trött, jag lyckades dock bli av med huvudvärken. Som jag lyckats med rätt mkt idag. Fick städat kyl och bakskåpet + diskat. Dock det vanliga kvar, men det ska jag hinna i mån. Så rätt nöjd är jag allt endå, trotts allt. Kan ju dock bero på att jag tagit helg, vilket inte går att klaga på :) så ja, trevlig helg på er alla. Så säger jag som vanligt, på återseende ;)
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0