Mardröm

Alltså ja nyårsveckan har tydligen börjat och här har det totalt eskalerat nu. Det har säkert hållt på i nästan 3 veckor innan om inte mer, men denna veckan har det varit kaos. Alla tror det är så lätt för en att vänja sig i hela 38  Eh inte riktigt än, men hela 37 år dåhar jag verkligen försökt, men nope går absolut inte. 
Så nej man kan inte vänja alla... Inte jag iaf. Visst är det fint, men jag blir gladare om det i framtiden blir någon ljusshow eller lasershow eller vad det nu heter. 
 
 
Alltså jag mår inte dåligt av nyårsafton.  Men det är ju inte så att jag gärna går ut på nyårsafton, undviker gärna såhär också denna vecka, går tidigt isåfall när ungarna sover. Det går inte få folk förstå hur jobbigt jag tycker det är. Jag tycker ju även ballonger kan vara jobbiga och en champangeflaska, kan ni då förstå hur jag känner för fyrverkerier?  Nej jag kan väl acceptera det, men jag föredrar en s.k ljusshow eller vad det nu heter, men ni vet vad jag menar. Även om jag kan hantera det något bättre nu, kommer dock aldrig vänja mig. Det blir inte bättre av att dom håller på här. 
 
 
Så jo för mig är det allt en mardröm till viss del. Jag försöker lyssna på musik och ha lurar på mig för det är smällarna som skrämmer mig, men knappt att drt hjälper. Även om det kanske blivit något bättre, men långtifrån bra. För annars är dom fina det är inte det och jag är inte ute efter att förstöra någon tradition. Men hålls det på 1 månad i förväg är den väl endå redan förstörd? Så kan folk hålla sig till kl. 24:00 nyårsafton och kanske någon enstaka unge lite tidigare på nyårsafton så är jag nöjd. Men det kommer ju aldrig funka som det ser ut här.
Men se än sålänge hjälper det att skriva av mig. 
 
På återseende 😉

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0