Bra eller mindre bra.

Oj förlåt, ser att ni saknat mig. En del iaf, men just nu finns det väldigt lite tid för detta, men jag ska försöka lösa det på något sätt.
Tyvärr just nu har träningarna upp lite för mkt av min tid, iaf inklusive basketen, visst ska upp till Sthlm och spela första omgången. Men sen blir drt nkg bara året ut som det ser ut nu, visst jag älskar idrott som basket och fotboll, men tyvärr 2 sporter börjar bli mkt i den här åldern, så i december lutar det åt ett slut. 
 
 
Samtidigt tar det dock emot att sluta också. Men finns så mkt jag missar med familj mm. Även om jag helst vill träna 100 gånger mer, men tiden finns tyvärr inte där. Då jag egentligen även skulle tänka mig prova innebandy, men nope får ge upp den tanken. Som sagt misssr så mkt endå, så lutar oavsett vad som händer åt att sluta i basket och hålla mig till fotboll bara. 
Jag va ju dessutom väldigt tveksam i början när jag skulle börja med basket, hinner jag detta? Kanske inte egentligen, men man måste ju också prova och då är jag fast. 
 
 
Trotts denna upplevelsen att få åka till Berlin och tävla för landslaget är stort och sluta dessutom riktigt bra 😀
 
Längtar även tillbaka till Kreta, men ja som sagt tyvärr kommer det nog slutas i december oavsett vad som händer mindre bra träning eller bättre träning så kommer jag tyvärr sluta, mkt pga skador med 2 sporter mm. Även om jag som sgsgat älskar lagsporter så måste man ibland välja bort en del samtidigt tar det emot, men när jag väl har bestämt mig så har jag. Handlat som sagt ej heller om dåliga träningar, mer om att åldern börjar ta ut sin rätt. 
Men jaja nu kallar sängen strax,så godnatt och på återseende 😉

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0