Spanien del 2

 
Över förväntan
 
Då jag kollade vädret innan och säg kanske inte ut som det bösta, nu har jag blivit positivt överraskad. Kanske i te verkar riktigt som jag öböjd, men jag är allt bra mer än nöjd, har kanske bara varit lite trött isåfall. Men jag är allt mer än. Öjf, även om jag ej visar det. 
 
 
Så nära till l havet och ja egentligen till mkt, känner att visst kanske inte det bästa lokalsinnet här är det lätt eller så kanske mitt lokalsinne blivit bättre av hitta ut eller nåt 😉 grejen är nog bara att jag måste försöka, lösningar finns ju som sagt alltid. 
 
 
Många finq parker här oxå mm finns, Så jagkommer allt in i det mer och mer.  Hmm det där lät skumt, men menar att jag lär mig hitta ganska bra trotts ej det bästa lokalsinnet, men det finns ju oxå hjälp för det. 
 
 
Kanske inte pratar den bästa engelskan eller som sagt är nog lite mer blyg, för kan mkt mer engelska än jag tror. Men denna gång har jag iaf fött använt den någorlunda iaf. 
Men jaja ska inte klaga har det allt toppen här. 
Semesterr ju aldrig fel 🙂 
 
Så jodå ska jag oxå börja köra på den nöjd, nöjd nöjd, gissa vem jag citerar? 😉 
En ledtråd är whalgrens värld. 
Den måste vara ganska enkel, annars kommer ledtråd 2 i del 3. 
Men ja nu för jag allt lugna mig nu kallar sängen, jag har vart trött länge. Men kan bara inte bums i säng av någon skum anledning. 
Men strax ska jag dit, för nu är jag bra trött. 
 
 
På återseende 😉
 
 
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0