Onödigt vetande

Tyvärr, men för mig är det så mkt onödigt vetande att stå ut med nyheter. Visst får man kolla men bara jag slipper nyheter, jag hör det på annat sätt så sig inte att jag måste. Det kan också finnas en anledning till att jag inte kollar för att jag tycker det blir för deprimerande, det heter inte så men ni förstår vad jag menar. Så tänk lite innan ni säger att det må man göra... Nej inte jag, sen säger jag inte att andra får kolla men då får dom stå ut med att jag sitter och kollar i mobilen för det är totalt ointressant för mig. Dock visst är kriget i Ukraina, så det innebär dock inte att jag inte har medlidande med dom. Det är mest bara för att jag inte har ork och se sånt. 
 
 
Kanske ibland är det bra att tänka ett steg längre, visst norgonnyjeterma på en lördag kan jag se men endast någon timma, sen är det uttjötat. Så nej inget måste. JAG LÄSER NYHETER eller ser det på annat sätt, men tro eller säg inte att man måste se nyheter, för det finns säkert 10 olika sätt att få reda på det mesta. 
Jag är ju kanske lite överdrivet mkt på fb, men får ju också reda på mkt nyheter där, då jag tror jag tycker det är lättare att läsa än att lyssna. Det är samma sak som att jag har lättare att skriva än att uttrycka mig i tal. 
 
 
Så kansle därav jag tycker en del bör tänka sig för när det gäller tal, nu är det ju endå dock försent. Men dom kan inte säga att jag MÅSTE kolla på nyheter för det kommer aldrig att hända, jag undviker det helst så mkt det går. Men visst fastnar jag ibland så fastnar jag men det är ytterst sällan. Många säger ju att tänka innan man talar är att.. Hmm njea jag kan inte den, men ni vet nog vilken jag syftar på? Jag håller inte riktigt med på den iaf. Jag är lite tvärtemot och kanske tänker för mkt istället, nu säger jag inte att det är rätt. Men att tala innan man tänker. Kan såra folk mkt. Inte för att jag är någon som tar åt mig, men ibland händer det och då överreagerar jag oftast istället!
Men det är mitt beslut. Jag kollar på nyheter om jag vill, men säger någon att jag måste göra det så blir det ännu mindre av den varan, THATS IT! 
 
 
På återseende 😉

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0