Sluta pilla!

Jag har jättesvårt för när folk börjar pilla och lägger det där eller där, när jag inte ens har svarat. Jag förstår att dom vill hjälpa men jag ska lägga det rätt så småningom. Ta det lugnt!  För mig känns det bara som att man blir nedvärdera allt man gör är ju tydligen fel. Jag är inte arg, bara  ledsen. Iaf idag när det regnar. 
 
Igår prioriterade jag vädret. Men jag kan inte släppa det riktigt än, när folk lägger sig i. Jag vet att dom vill väl, men det känns bara så fel för mig. Det är som sagt varför där ska den inte vara, va då varför inte? Där hittar jag dom! Men jaja jag ska lösa det innan dom kommer med tvättmaskinen. Det här vädret gör mig kanske inte heller på bättre humör direkt. 
 
 
Då kanske jag uppfattas som extra gnällig. Men som sagt det gör ju att jag tycker det blir ännu tråkigare med städ, när man kanske inte ändrar på allting, men en del.
Jag kan ställa mina saker där jag vill ha dom själv! Men jaja försöker och får nog vänja mig vid det. Men det är svårt. Trotts att jag har min kompis och det funkar jättebra, sen är det dock det andra som ska göras och det gör jag dock i detta vädret. Jag måste bara återigen få skriva av mig. Då jag blir så trött på det pillandet. Jag vill inget ont med detta bara att folk ska förstå hur jag känner. Men visst till viss del behöver jag hjälp.
Men så va dessutom boendestödet här och hörde om jag ville ha alla fredagar, jag fick tänka på det och nej det vill jag knappast. Fast det handlade iofs inte bara om städ utan mer om att kanske göra lite tillsammans. Det kändes väl mer ok nu när jag fått in det i skallen, men det är också svårt då jag är upptagen  just helgerna, har redan förvarnat dom. Det va iaf något mer positivt. Även om jag ändå tycker det är svårt att hitta tider! Men i övrigt rätt än så länge verkar dom bra. Det är ju bara jag som har svårt för att just kunna acceptera det och släppa in folk. Visst jag är inte perfekt det säger jag inte, jag har också svagheter. Men jag kan jobba på dom.
 
 
Det blev iaf en bra prommis igår. Det räcker dock inte hade vilkat gå fortare dock, men det går inte i nuläget. Men det va skönt att bara få sol och gå rensa skallen lite Eh kanske mkt. Jag vill ha mer sol, ge mig sol nu. Den ger mig dock energi till att orka städa mer. 
Men jaja jag får väl börja röja lite här strax. Men varför den paniken. Nänä det får bli som det blir. 
Nu är jag äter lugn igen! 
 
På återseende 😉
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0