Semester del 1

Börjar lida mot sitt slut och jag är ej så jättetaggad på jobba till veckan, då jag kommer få jobba fredagar vilket jag absolut inte vill. Därför jag kommer satsa ännu mer på mina bloggar dvs om tid finns. För ev kommer basketen och fotbollen igång, men inget jag tror på förrän jag ser det. 
 
I övrigt har semestern varit helt ok, jag har hunnit ta det lugnt, åkt på några hemestrar ja i stort sett hunnit det jag vill. Bortsett från städ då, det går ju sådär. Men va fan man får väl ha semester först? Då hör inte semester till 😛 jodå jag städar, men det får bli på mina villkor då, THATS IT!
 
 
 
 
Lite bilder från varnhem, ett ställe jag rekommendera att åka till, va mkt intressant där, dessutom även filmen är riktigt bra. Nackdelen, kunde ha vart varmare fördel regna inte, så det går jämt ut.. Eller gjorde det kanske det? Iaf inte just då!
 
 
Även hornborgasjön hann vi med, dock inte så mkt fåglar så här års. Eller jo mkt fåglar va det kanske, men få av olika arter. Nä inga tranor heller denna årstid. Men va ändå mer än jag ville minnas att kolla på där 😉
 
 
Så Skara, finns så mkt mer än bara Skara sommarland att se. Tro det eller ej. Bland annat vattentornet mm som ni kan se på bilderna 😉
 
På återseende 😉
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0