Vara mer öppen.

Ja jag kanske bör vara mer öppen med min Funktionsnedsättning. Men samtidigt tycker jag inte att det skall behövas. Komma bara i Grunden bois och olympic där ser man aldrig själva funktionsnedsättningen utan personen. Detsamma gäller olympic Göteborg. Visst självklart jag kan förklara om någon frågar. Men varför ska jag göra det när det gäller jobb. Men tydligen folk kan inte se längre, så det är något man måste och jag är gärna öppen med det, det är inte det det handlar om. Ja nu har det ju iaf äntligen kommit till sin rätt och dom har iaf sett att det inte funkat på detta jobb. Så nu äntligen ett byte det blir till något lugnare. Nu har jag dock kanske insett fler av mina svårigheter, sen beror det dock också på vem/vilka som ser vad man kan istället. 
 
 
Jag kan dock delvis förstå dom. Men ändå inte. Samtidigt måste det ju vara ganska starkt att inse dom samtidigt. Även om jag tycker det är svårt och tar emot. Jag förstår faktiskt inte varför många folk har så svårt att se längre än mellan fingrarna... Nä va fan säger man?
Jag behövde aldrig ta upp något sånt på mitt förra jobb, så varför ska jag förklara nu? Jag kommer dock att göra det. För att det behövs tydligen då folk är födda bakom flötet och det är snarare dom som har någon funktionsnedsättning. 
 
 
Men som sagt det kommer bli bra. Jag har fått komma till en förskola igen, vilket jag är rätt säker på att det är lugnare och jag behöver lugnare just nu. Trotts att jag även hade kunnat så mkt mer här om dom bara kunnat ge mig tiden. Men icke, nu ska jag inte säga att alla inte förstod men tyvärr för många för att det Inte skulle funka där för mig. Men jag ser verkligen fram emot bytet visserligen om 2 el. 3 veckor. Men ett möte där till veckan. Så tycker ni jag ändå är ganska lugn idag beror det på det att dom äntligen fattat och det känns bra. För jag vet vad jag vill. Sen vill jag självklart ja utmaningar också, men det kan jag nog få på en förskola endå, så länge det är rätt person man jobbar med. Som kan se hur mkt mer jag kan egentligen. Bara jag får mer tid på mig. Men jaja det kommer bli bra. 
 
 
På återseende 😉

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0