Ej jobb som påverkar.

Nu är det denna gång personal, varför? Så ska det ju inte heller vara eller? Jag kan inte gå på jobb och ha halvt ångest bara för att stressa hem pga personal. Visst det kanske är bättre än fredagar, men inte bra. Så just nu hade det nog varit bättre att gå tillbaka till 3 arbetsdagar. Tro mig jag försöker verkligen jobba och har försökt trotts  att det inte alltid känats helt 100. 
 
 
Det är många gånger jag försökt jobba och visst drt har gått och är kanske bättre. Men jag blir för stressad och då går det bara inte ihop. Då får jag typ någon magkatarr, så ni ser ju att detta inte funkar eller? Visst jag valde måndagar, men vill ju inte heller behöva stressa hem för nåt. Men idag är en sån dag som jag känner direkt att det inte kommer funka. Det känner jag ganska lätt. Sen har ju en del skolor också hjälpt till och gjort mig rätt osäker, visst jag har och försöker fortsatt förtränga det. Men det är inte alltid heller så lätt. Men det gör ju också att jag har svårt när det blir för mkt folk, även om det ej är många på jobb. Men så sen när det kommer folk hem till en på det också. 
 
 
Det som skulle underlätta, är få mina 3 dagar tillbaka i sånna fall, men jag har tyvärr svårt att tro det alltså jobba 3 dagar i veckan mena jag. För då hade jag kanske inte blivit så stressad av allt. Men absolut inte jobbet som påverkar, för där trivs jag jättebra, det är mer personal. Jag har fortsatt jättesvårt för det, men jag ska försöka idag även om det är jättesvårt just nu! Jag förstår fortfarande inte varför det även tar emot så där, men det bara gör så. 
 
På återseende 😉
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0