Våga eller inte våga?

Japp det är frågan? Alltså ska jag våga släppa in personalen idag för jag bad om det och dom verkligen fått löst det får jag väl göra ett försök. Men det tar också emot. Jag förstår inte varför jag har så svårt för det. Jo lite som sagt tar dom upp min tid och jag deras. Ja det där har ni redan hört.
Men det är svårt i dom lägerna. Då man klarar sig rätt  bra själv jämfört med alla andra okej iaf dom flesta andra som bor på boendet här nedanför. Ibland är det tydligen lättare att ha en gravare funktionsnedsättning. Varför? Jo allt blir lättare då vad jag har hört, då är det lätt att få löst det med FK ( försäkringskassan) man bara får pengar. Nej så enkelt kanske det inte heller är, men jag tror det kan vara en fördel ibland.
 
Fast jag är en då ganska nöjd med det mesta. Dock gäller detsamma jobbet nä där funkar det ju inte riktigt om man har ett gravare funktionsnedsättning. Men jag menar det blir oftast lättare med FK då. Trotts att jobbet kan vara svårt ibland jag har ju haft rätt svårt att hitta rätt jobb. Kan dock bero på att jag hade ett kanon jobb i Stenungsund. Då ställer jag samma krav i Ale. Ja man känner sig som nåt mellanting eller vad ska man kalla det? För duktig för DV och fast jag vill inte påstå att en anställning är för svår, jag behöver bara hitta rätt ställe och det är ju också på g nu. Trotts bra tider hoppas jag dock ändå lyckas få övertygat FK om att gå ner lite till. Men går det inte så får det väl helt enkelt bli som det blir :)
 
Obs, som vanligt vill jag be om ursäkt för dåligt bloggande. Jag har ej glömt av er men det har vart lite mkt det senaste jo lite har jag glömt av det. Men jag ska försöka bli bättre på det. Sen om jag förhoppningsvis får mer tid efter jobbet så ska det nog gå bättre. Nu ska jag fortsätta ligga dra mig en stund, då det endast återstår 2 dagar kvar av helgen.

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0