40 år

Jaha ja visst låter det gammalt. Men nope känner mig inte alls så mkt äldre. Bara efter nåt träningspass jag kanske va för gammal för Eh inte vet jag. Men visst firat i helgen och fick många fina pressenter som alltid. 
Dock är jag ju inge person som gillar stå i centrum, så ett lagom kalas blev det nu i helgen. Men kom dock på tanken att dom först tänkt smyga lite med det, men så långt tänker ju aldrig jag. 
 
 
 
 
Sen va jag väl inte jättesnäll då jag fyllde i onsdags, men jag va så inne på träna fotboll på onsdagen och trodde verkligen vi skulle fira till helgen. Men jaja det blev ju så bra tillslut endå, även om jag kanske ångrar mig. Måste ju också låta familjen gå före fotbollen där. 
Men det blir ju bara kaos i min hjärna när det blir sånt och då tänker jag ej klart förrän veckan efter.. Ok kanske dagen efter. Men visst jag ska försöka få mer tid för familj nu. Men dock lockar 1 hel säsong med basket också väldigt mkt och jag kommer köra så mkt jag hinmer iaf. 
 
 
 
Tyvärr resulterar det dock i att jag kan bli en liten surkärring och ja om jag bara kunde säga att jag sovit mindre bra, men även där tar det stopp. Jag vet att det är det lättaste igen, jag klagar ju skälv på folk som gnäller på allt, nu är väl jag även där... Nästan, kanske inte riktigt på allt, men mer än tidigare. Det är ju synd dock för jag vill ej att det ska gå ut över någon. Men jaja nu löste jag ju endå den onsdagens träning så det blev ju bra endå. Förutom träningsvärk deluxe fortfarande efter torsdagens boddy attack!  Där kanske det märks att jag är något äldre då. 
 
 
Men jaja jag har ju kanske också lärt mig något av detta nu, dock endå rätt gammal för idrott iaf 2 sporter, men jag vill försöka köra så långt inpå säsongen jag kan. Ska också ha mer tid för familj och släkt nu känner jag. Men alltid försökt vända det negativa till positiva innan, nu har det dock vänt lite. Men visst därav idrotten har blivit en stor del av terapi även om jag kanske inte blir arg så, men kan få ut det på ett bra sätt. Men även bakning är ju en del av min terapi inte för att jag kanske behöver någon terapi så, men jag gillar pilljobb då man kan tänka på nåt helt annat eller bara rensa hjärnan typ 😉
 
På återseende 😉

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0