Motsatt effekt

På riktigt när folk säger så här, ja det är bra då blir det gjort. Exakt sånt som får mig och vilja bevisa motsatsen. Ja nu undrar ni kanske vad jag pratar om men typ boendestödet. Så snälla tänk ett steg lägre ibland tack. Det gör det iaf inte lättare för mig utan mer tvärtom. Även om andra kanske sagt upp kontakten med dom och ja det är lockande, men jag vet att jag behöver dom delvis. Men säger man nåt i den stilen så är det väldigt nära. Det kan du ju vara nu med då jag tyvärr fortsatt blir att hitta annat att göra. 
 
 
Visst kanske inte alltid bör tänka på vad man säger. Men jag vill ju göra allt för att motbevisa när man säger så som ja det är bra då blir det gjort och ja jag skulle gärna byta. Bara gör det då, just go for it 😛 lätt att säga men det är inte så lätt som ni tror.  Imån kommer det någon som jag inte ens vet, det ska meddelas vem det är som kommer mm. Det sköts så där måste jag säga. Men det blir ju inte direkt lättare då, så ännu en hans att jag håller mig hemifrån.
Dock har denna helgen varit ovanligt lugn och skön med egentid och fått röjt det värsta iaf. Men jag skyller på armar, axlar, nacke ja lite överallt är det nog. Så därav tänker jag försöka släppa in dom imån men det tar emot en hel del. Så påstå inte heller att det är lätt. För även det ger motsatt effekt. 
 
 
Nu som sagt höll jag mig också hemma hela helgen för att få röjt en del, då jag som sagt fortsatt vill och kommer bevisa motsatsen. Om jag inte vet vem som kommer. Nä jag är inte den som kan med att fråga det heller. För mig blir det nästan för mkt då är ju likförbannat hela veckan fullbokad. Men kanske dock i nuläget då för att jag har ont i lite över allt, visst jag brukar inte känna efter och ska försöka sluta med det igen. Men det är nervöst imån då jag ej vet vem det är.
Dock får jag nog försöka göra det för att jag inte orkat oj nu råkade jag känna efter igen. Jaja det är iaf mkt bättre även om det nog verkar ta ett tag. 
Delvis har jag fasen sett folk som har värre kaos än mig. Kolla bara på whalgrens hon fick igång mig och vilja städa och rensa när jag inser att jag ej vill ha det kaoset i framtiden när jag ska flytta. 
Som ni säkert förstår används händer mkt till att blogga, så det har inte riktigt gott denna veckan förrän idag då. 
 
 
Rätt häftigt moln måste jag säga
 
På återseende 😉

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0