Att tacka nej..

Alltså nu är jag nöjd för nu vet jag hur det blir med jobbet, där fick jag som jag ville 🙂
Sen är det dock det där med boendestöd, det är bättre för det är folk jag känner. Men jag har verkligen svårt för att det ska komma folk hit och ta över och koöla mig. Ja kan bara inte acceptera det, därav jag tackar nej igen. Samtidigt känns det fel, men jag har faktiskt meddelat och missar dom det får dom skylla sig själva. Jag vet att jag kan bli av med det och det vill jag ju. Sen tror jag inte alla är lika eniga, men jag är myndig och kan bestämma själv, då gör jag det 😛
 
 
Det kommer nog ta sin tid innan jag accepterar det. Okej, jag har inte fått upp gardiner, so what? Adventsstjärnan är dock uppe, adventsljusstaken ska jag bara köpa lampor till. Dessutom har jag tvättat, plockat undan, vikt tvätt mm. Dessutom jobbat, därav ganska trött också, då vill jag gärna ha egentid några timmar en kväll iaf. 
 
Därav det är ganska enkelt för mig att jag tackar nej allt för ofta, men folk måste fatta att vill jag inte så vill jag onte ha det. Som sagt prova själv om det kommer hem folk till er och ska typ säga vad du ska göra? Hemma bestämmer väl du själv? Då vill jag helst inte ha massa folk här, även om dom ka ske gör ett bra jobb, så tycker jag inte det passar mig. Jag önskar bara att fler kunde förstå mig där, jag undviker gärna att berätta det för många. Då jag inte accepterat det och kommer nog aldrig göra. 
 
Nu som sagt över till det mer positiva, jobbet kommer bli toppen igen, där är jag grymt nöjd, för min kollega som jag trivdes grymt bra med är tillbaka😀 dock efter juluppehållet, men nu spelar det ingen roll hur dom sista arbetsdagarna går innan jul, för jag vet att det blir bra tillslut.
Nu har jag fått skrivit av mig iaf, så jag säger som alltid... På återseende 😉

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0