Jag har alltid.

Just det, jag har alltid fått höra att min lilla syrra är som min stora syrra, visst det stämmer ju när jag tänker efter.
Har alltid Eh ok ofta fått höra du byter jobb så ofta det kan man inte det är ju iaf så det låter i mina öron, fast det inte va så det menades.  Men ja jag har ju bytt ofta och ser ju att jag inte passar in på dom jag varit på, förutom kanske 3 eller 4. Men vadå ska jag va trivas på ett jobb och inte gnälla? Då kommer man ju ingenstans. Nä det går jag inte med på. 
 
 
Så vad jag än gör blir det tydligen fel.
Jag kan ju inte heller vara på ett och samma ställe om jag inte lär mig något nytt heller eller? Så ibland måste ett byte till även om det tyvärr blivit lite för många, men spela roll nu trivs jag jättebra! Så inte mkt att klaga på där.
Jag har också hört det är ingen idé att gnälla. Det låter som att jag är extremt gnällig. Men vad ska man göra då, bara vara tyst och låtsats att man trivs? Nä det går inte försig. Det låter som att jag är en väldigt gnällig person, då har ni fel för det är då inte jag. 
 
 
Jag har allt mina anledningar till varför jag bytt så många gånger räknar dock inte upp alla nu, då jag måste i säng snarast, va inte ens meningen att jag skulle börja med detta nu, men råkade bli så och jag behövde skriva av mig lite.
Jag har också alltid ok många gånger fått höra så känslig kan man inte vara, vadå jag kanske är en känsligare person... Ska jag vara någon annan då? Jag kan dock inte förklara varför men det bara blir lätt så ibland.
Men jaja godnatt och sov gott på er! 
På återseende 😉
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0