44 och 47 dagar kvar.

Tills va då? Jo först och främst till Stockholm ja om det nu blir något, oj shit jag har glömt annäla mig. Jag har dock imån på mig också. Men det jag ville komma till är att det är 44 dagar kvar till basket ligan special, ja om det nu blir något som sagt, jag vågar inte tro på det rikigt än.
Så 47 dagr då? Jo då blir det Gdansk och efterlängtad semester, ha får ju dock några lediga dagar i jul också, men dom är så nära så dom behöver ej räknas.
 
Jag hade.eller hoppats  på kunna åka till Norge i helgen och spela fotboll, men känner mig inte helt "fit for fight" men jag får väl se tills imån. Om inte annat så går det fler tåg ;) men jag ville ju ha min revansch där dock. Jaja vi eh jag får se imån, nu försöka göra allt för att undvika bli förkyld allts bara proppa i mig massa c-vitaminer eller är det inte det dom säger ska vara bra mot förkylning mm? Hade varit lättare om förkylningen bryter ut helt istället för då hade jag vart säker på att jag ej skulle åka, även fast det tar emot lite. Nu känner jg mig bra lite halvflrkt förkyld. Ja nu ska jag fortsätta spela lite wf-turnering och typ kurera mig, säger man så? Ganska snart sängen, så jag säger godnatt och sov gott nu!

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0