Se hit!

Till alla gnällspikar vänj er, livet är orättvist många gånger. Bara inse det. Jag har inte svårigheter med att förstå skönt och övrigt. Men när det gnälls på allt vad jag i stort sätt gör då tappar jag det lätt. Där tror jag dock det är mest avundsjuka på att jag fick mina fredagar. Men för mig känns det bara som dom vill ge mig dåligt samvete. Men whatever I dont care. Det är inte mitt problem. Hade dom lyssnat från början så kanske det aldrig blivit så här. 
 
 
Det går dock framåt sen jag fick tillbaks mina fredagar efter många om och men. Så får väl vara nöjd med det hittills och okej det är jag. Men allt jag vill är att bara göra mitt bästa och samtidigt ta egna initiativ. Men aldrig blir man nöjd... MORR!
Då blir jag ARGH. Men så skönt med fredag om hag bara kunde få dom att förstå att jag verkligen behöver det. Men det är svårt. 
Hur gör jag? Dom tror att jag är hemma bara för att vara hemma. Riktigt så funkar det ju inte. Dock nu ska vi inte dra alla över en kant 😉 Tyvärr hjälper det dock inte nu, när personen är hemma.... SUCK! 
 
 
Fast det finns ändå en nytillkommem person jag trivs bra med. Så går något mer åt rätt håll. Dock sakta men säkert. Men vänta bara tills efter jul, då vänder det. Sen tänker jag dock ligga lågt och bli positivt överraskad har jag lärt mig nu.
Jag är ändå trött på folk. 
Det är ju inte så att jag sitter på röva hela dagen jag är ledig. OBS KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS DOCK I EFTERHAND 😛 Men ok jag sitter säkert merän i jämförelse med en arbetsdag. Men samtidigt behöver jg det, så trött jag är efter en arbetsdag just nu är det sällan jag orkar göra något efter jobbet. Men det händer, men därav att jag dessutom behöver återhämtningen.
Kan ju ta lite exempel på vad jag gjort idag. Fått kört 3 diskmaskiner, moppat golvet, en prommis och fixat käk. Se här bara. 
 
 
SKÅÅÅL på er och trevlig helg, 🙂
 
På återseende 😉

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0