Jag har nåt upp till högsta topp

Ja typ...Men ännu är jag ej nöjd. Alltså det gäller den där genomförande planen gick ju helt okej. Vi kör varannan vecka, jag har ändå svårt att acceptera den då jag inte ville ha den från början. Men Ja jag kan behöva den ibland. Jo det tar emot, men denna gången ska jag göra ett försök. Lite kanske jag behöver det, men det tar verkligen emot och tar upp all min tid. 
 
 
Fast ändå rätt okej att ha stödet, det är väl mer för att få igång mig. Men jag kan själv, dock när det passar mig och jag har svårt för folk säger till mig hur jag ska göra! gäller ej jobbet, men hemma bestämmer jag. Har dock även svårt att ge folk jobb. Så jag  vet inte om det är bra med hjälpen, men jag fick ju dock behålla den så jag kanske ska börja skärpa mig. Men det är ju som sagt svårt när jag både vill och inte vill. Jaja får väl prova det har gått bra förut, men jag kan ju faktiskt ha utvecklats och kommit längre i mitt städ. Men som sagt tänker iaf försöka nu, trotts att det tar emot, varannan vecka låter ju okej. 
 
 
Däremot har jag haft en riktigt bra dag på jobbet eh nästan, bra blir den ju dock aldrig förrän jag får laga mat. Men jag har iaf fått ansvara för salladen själv och fått baka ut bröden. Så jag får väl nöja mig med det lilla, får även värma mat iaf, det är alltid nåt ;) sen händer det tydligen inte så mkt mer på jobbet just nu. Orsaken till att jag haft en bra dag är ju att det är helg och till helgen är det fotboll det är ju alltid lika kul. Hade visserligen något roligt att se fram emot förr helgen också, iaf fredagen. Då som ni redan vet, jag tränar ju knattarna också, dom är roliga filurer dom ;) HAHA men så goa! 
Så vi va ute några från knatte/ungdomstränarna det va kul, då det är väldigt sällan jag är ute nu för tiden. Ja det va väl allt för idag, för nu tänker jag strax börja dra mig hemmåt. Önskar jag kunde ha den energin till stödet hemma som jag haft på jobbet idag. Men det är ju det att det är så mkt enklare att städ på jobbet och kanske lite mer ordning. SCHH TYST EMMA! Nej okej ja det är det väl det, tar dock emot att erkänna. Jo jag gillar ordning,men när jag väl ska städa så kan det bli lite väl mkt att jag fokuserar mer på att böcker eller filmer ska vara i ordning än själva städet. Fast ibland så för 2 veckor sen fick jag ju iaf gjort ordning i bakskåpet och kylskåpet alltid en bra början. Men jaja sluta tjöta sa jag ju, nu ska jag ju dra så jag säger som vanligt, på återseende ;)
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0