Självständig

Också dom vill vara här mer, det funkar ju inte alls. Dom gör allt för att visa det bilder, schema till kylskåpet. Jag vill inte ha det så alla kan se, nej det kommer inte på fråga. Ja om ni nu undrar vad jag talar om så talar jag om boendestödet. Eh skriver då om vi nu ska vara petiga och sån är jag ibland! Alltså jag tror inte det med bilder hjälper mig, jag känner ju inte ens personen och då ska jag bara släppa in den i mitt hem??? Den ska bara ta över allting säga vad jag ska göra i mitt hem. Dom gör det ju inte direkt lättare för mig att acceptera det när dom ser ner på mig. Det är tyvärr den känslan jag får. 
 
 
Klart som fan jag vet att jag ska ut om det brinner, men om jag håller på med ugnen och vet att det bara är lite överkänslig mot rök? Nej, men delvis kan jag förstå dom också, att om dom vill att jag ska bli kontaktad om det brinner. Men njea, fast det kan ju vara en liten trygghet. Men näää är rätt säker på att jag löst det. Dom gör mig ju bara mer och mer osäker, JAG VILL JU BARA BLI MER SJÄLVSTÄNDIG inte mindre som alla Eh många verkar tro! 
 
 
Jag bara undrar hur "normalstörda" tänker ibland, kan någon förklara det??
Visst jag har inte sagt nåt. För ibland tycker jag fan det är så mkt lättare att spela dum och bara låtsas att det blir bra. Sen självklart kan jag ju försöka se det lite positivt också. Många tror ju också att det handlar om att dom städar åt en, riktigt så är det inte. Dom hjälper en att komma igång lite mer och sen hjälper dom såklart till. Men som sagt mkt som inte känns rätt här än.
 
 
Det enda jag vill är att bli mer självständig och då vill jag fan inte ha dom springandes här mer. Jag fortsätter tyvärr tacka nej lite väl mkt. 
Men det beror ju också på att jag också vill bevisa motsatsen till folk som tror att jag ej kan ta tag i saker själv. 
Just nu är det dock svårt mest pga allt jävla smällande. Men då ser jag till att ta det på morgonen med sopor och sånt. 
Även om det endå har vart lugnt idag, har jag inte vågat lita på det riktigt än, då det mest säkert beror på vädret. Men det känns mer som dom stjälper mig än hjälper mig från att bli så självständig som möjligt just nu. Varför ska dom vara här mer då?? Nej jag vill som sagt ha dom här mindre. Detta går ju inte, ja just nu är jag också trött pga nyårsafton va på fel dag är ju inget bra, kan ju inte vara på en lördag. Men jo det kunde den och visst går det men lite seg blir man ju. Dom kan väl ha en annandag nyår också 😛 jag ska uppfinna det 😂😂 mohaha!
Tyvärr hjälper det ej. Men ni vet ju att jag ej är överförtjust i nyårsreketer, jag kommer fortsatt jobba för att få bort det... Iaf så att kommuner anordnar något. Tyvärr kommer det alltid finnas NÖTTER till privatpersoner som kommer fortsätta! Därav jag är trött då nyår visst kul kanske nyår är, även om jag är emot raketer så gillar jag endå festen ja allt övrigt!
 
På återseende 😉

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0