Jag vill känna mig ledig.

Då jag är ledig en fredag ska jag väl få känna mig ledig utan att folk kommer och stör? Så det kommer därav återigen bli ett nej, för jag bestämmer själv, THATS IT! Jag sa ju att det skulle bli ännu värre när dom ändrade till varje fredag. Sen varje gång jag tackar nej får jag nästan gömma mig ute för att jag kanske råkar vara hemma den tid det är sagt, men ska man verkligen behöva gömma sig inne?  Bara för det, svar: nej och så tänker inte jag göra heller. 
 
 
Men nu till nästa vecka är ett möte på g. 
Jag vet att ni kanske inte kan förstå hur jag kan tycka det blir stressigt när det kommer folk och hjälper mig med städ, men det blir bara så. Är det inte meningen att man ska kunna göra som man vill när man flyttat hemifrån? Vilket va bra längesedan nu dock. Oavsett så gör jag som jag vill endå, för jag är vuxen och som sagt bestämmer själv 😛
 
 
Så ja återigen försök att sätta er in i min situation en gång till. Hur många "normalstörda" hade klarat att det springer folk hos en som ska hjälpa en med städ? jag vill göra ett byte, för det hade vart lite spännande att se. Då ett byte är bara en  gång. Men tänk då varannan  vecka och jag tycker egentligen det är mkt. Visst klarat det kanske dom hade och det gör jag med. Men jag känner mig ju inte direkt ledig. Så hade vart skönt om man kunde få känna det nån gång. Så därav jag tackar nej så mkt det går just nu, speciellt när det ändrades till varje vecka, visst jag kan förstå tanken att det kanske går för lång tid emellan men vad ska jag göra? Man ska kunna göra det man vill hemma ju och så gör jag också! Men visst för övrigt är dom jättegoda snälla personalen, så det är inte heller de, det handlar om. Det har alltid vart såhär och visst dom har sagt att vi även kan göra nåt kul ihop men det är dock svårt för mig att hitta tid till det. Sp det är väl bra  kanske inte att jag ej hittar tid till det.. Men att dom vill hitta på nåt så det inte vara blir städ. Alltså nu börjar det kännas i min rygg höft så bör nog gå upp ganska strax. Men det här gör ju också att jag vaknar tidigt då jag vill hinna gör så mkt som möjligt innan dom kommer och då är det enklare att avboka städ, THATS IT! 
 
På återseende 😉
 
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0