Hålla tillbaka

Många gånger känns det som att jag ofta får hålla tillbaka då jag vill göra så mkt mer och andra kanske inte orkar lika mkt. Visst kan det vara lite jobbigt i längden men brukar oftast lösa det. T. Ex promenader, jag är van och gå långt så blir drt sällan nu. När någon trött så blir det sällan gymmet på det också. Visst jag kan gå själv också. Men känner jag människan rätt kommer hen gå endå.
 
 
Inser också nu att jag också börjat hålla tillbaka en hel del nu. Iaf när det gäller typ fester mm och lite annat mkt i mer sociala sammanhang. Det finns säkert så mkt jag vill göra egentligen. Men andra ej verkar lika taggade på. Tex dagstur till Danmark, åka på typ teater show eller nåt liknande, gå på koncerner mm. Visst vi får väl se, jag har dock några planer. 
Sen ska ju den där tiden finnas också.
 
 
Nu har jag dock också hållt tillbaka en hel del pga mina armar mm. Det tar emot men som det sägs ibland bör man vila, inget jag gillar.
Dock kommer jag Ja svårare för den där kick offen på måndag. Tyvärr inte mkt som lockar mig alls. Kära påhitt obligatoriskt och obligatoriskt... Ett förbannat tjöt. Men samtidigt försöka vara lite positiv kanske men njea det går inte tyvärr, men jaja jag får väl försöka. Tror ej jag varit på kick off på säkert 10 år eller nått. Så där håller jag lätt tillbaka.
 
 
Jag behöver sol och värme därför jag får så ont i armarna, det är jätteskumt för har inte den blekaste aning om vad jag gjort. Kan ju fråga om det funkar på jobb med, min tränare sa att man behöver vila, det gäller väl jobb med va? 😂😂 Mohahaha!
Njae skämt åsido vilket ni säkert förstod.
Men det är mest måndagen där kick off stör mig även om det ändå nu är lite kul att träffa folk efter corona så vill jag delvis lite men mestadels tar det emot. Men jaja ska väl bara försöka gilla läget helt enkelt mer än så tänker jag inte göra. 
 
 
På återseende 😉

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0