Saknat mig?

Inser att det är ett gäng som saknat mig. Vet att jag kanske bör vara mer aktiv här, men nu satsar jag rätt mkt på idrotten visst jobbar såklart oxå, men i övrigt så mkt jag kan på träning. Då jag är rätt taggad för Berlin och visst har många resor att se fram emot denna vär/sensommar skumt nog också varit väldigt trött det senaste av någon skum anledning. Jag vet ej varför men 3 träningar i veckan tar på 1 när man börjar bli äldre även om jag sak ar vissa delar blir jag ändå trött. 
 
 
Så alltså som ni förstår kanske jag är en av få, men jag tycker faktiskt det är skönt att bara vara hemma ibland och få lite egentid. Men visst vill oxå göra saker på helgen, hade sett fram emot prova badet men svårt att få övertalat alla 1 Pers så får se, nästa gång lär det ju inte hända heller. Någon som har nåt bra knep att övertala personen? 
 
 
Men samtidigt låter jag sån idag, hinmer nog ändra mig till imån. Är kul och göra nåt på helgen ibland dock. I te sitta kolla på sport hela dagen även om jag också gillar det,men nåt vill man kanske också göra. Men jaja får väl se vad som händer och sker. Tur ayy jag iaf tränade över 2 h idag, då jag vet att här kommer inte hända så mkt, även om jag kan verka lugn, vill jag ändå göra saker ibland på helgen. Men alla 2 verkar ej lika taggade så får väl se hur det blir med det. 
 
Ett någorlunda hyffsat träningspass iaf. Så fick duga för idag. 🙂
 
Godnatt och på återseende 😉
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0