April

Ja en ganska lagom händelserik månad, ja jag vet att den inte är över än. Men hittills har det inte hänt för mkt och inte för lite heller. Som sagt en helt okej månad, det kanske för att våren börjat komma också kanske.
 
Månaden började väl med nytt jobb, om jag nu minns rätt? Där går det riktigt bra, sen är det dock lite för tyst och lugnt. Men det kommer nog snart när jag kommer in i det ännu mer, vilket det känns som att jag börjar göra. Fast sen är det ju det jag varken känner jätte yes för att gå till jobbet, känner dock inte fy fan heller. Men jag saknar verkligen den längtan som jag hade i Stenungsund. Jaja det blir nog bra så småningom, det tar bara sin lilla tid.
 
Hur går det med städet då? Nja ännu en gång tackat nej men denna gången kunde jag verkligen inte. Så kommer det bli många söndagar framöver, därför jag föredrar att vara utan personalen. Jag har dock haft hela helgen på mig att städa, jag kom en bra bit i fredags tills jag kom på att jag skulle slänga ihop en banankaka ( utan socker och vetemjöl ) fast ändå rätt bra. På lördag va solen viktigare, sen idag blev det lite stressigt i morse och då blir det ännu mera kaos, men det går ju alltid att lösa senare dom dagar man är hemma.
 
Här är banankakan blev helt okej om jag får säga det själv ;)
 
Nu ligger jag här och verkligen längtar till Maj, det kommer bli en riktigt händelserik månad, men det är ju bara roligt. Ja vad händer då? Svar: jo, fotboll, basket, och Danmark. Ja det lät inte så mkt men i stort sätt nästan alla helger uppbokade i maj. Sen hoppas jag dock och har bestämt att mitt knä ska vara med på det också, för det har ju vart lite si och så med det. Men jag tänker inte stå kolla på detta året även fast det också är kul. Men har jag möjligheten att spela, så gör jag helst det.
 
Än en gång får jag be om ursäkt för dåligt bloggande. Jag ska inte skylla på att jag ej haft tid för det har jag. Så jag håller mig till att bara be om ursäkt för mitt dåliga bloggande det senaste.
Nu får jag ge mig för idag och försöka fortsätta med min powernap!
 
 

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0