Mindre lätt

Kan man säga så tro? Ja jag kan iaf, den där måndagen är på ingång visst jobbet är inga problem, men lite segt efter varit hemma några dagar pga liten förkylning. Men det som stör mest är ju fortsatt städet, spelar t ju knappt någon roll vem som kommer. Eftersom jag också oftast tackar nej, mest för att jag blir stressad och då känns det inte som jag hinner, får bara panik då istället och då går det inte.
Det helt enkelt bara står still. 
 
 
 
Så därav det också blir svårt att lära känna dom. Men dom få dagarna jag har egentid vill jag ha det ja ibland, alltså jg menar att då springer inte jag bort till personalen iaf, då vill jag vara hemma och bara njuta av egentid ibland. Men jag tror dom börjar förstå hur mkt jag har, men samtidigt gillar jag ju idrotten så det kommer jag fortsatt hålla på med länge. Så idrotten måste jag måste måste jag inte men jag vet att jag mår så mkt bättre av det. Trotts att jag mår bra nu, dock hade jag behövt mer tid för att satsa på den här, nu är jag bra trött för det här egentligen. Det ska nog också lösas.
 
 
 
Jag har bara så svårt för det där, när stressen slår in så är det bara lättare att avboka städet. Det handlar ju mest om att jag också vill visa folk att jag kan själv, men jag hade som sagt behövt mer tid. Då har jag också endå vart hemma 2 extra dagar men då har jag ju inte direkt orkat nåt? Så ni ser jag är pisstrött nu, men jag vill ändå skriva för att jag tappat lite nu Eh ganska mkt kanske?! 
 
 
Så därav måndagar ej är lättare direkt. Därav jag vill ha ganska mkt mer tid egentligen, visst jag kan skriva på tåg, buss men då krävs det också att jag kommer ihåg laddaren. Vilket jag tyvärr sällan gör. 
Så ni som följer mig, vad vill ni veta mer? 
Semester? Monosomi 18p? Är det jag kan komma på som verkar rätt intressant. Men finns säkert massor. Tyvärr står det ganska still nu, men ska nog komma på nåt till imån iaf. 
 
 
 
På återseende 😉

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0