Satsa på blogg.

Tyvärr är jag där igen. Men visst har jag kommit lite längre, men vill så mkt längre. Därav jag blir ännu mer bestämd på satsa på bloggen nu.Men jag försöker gilla läget men det går bara åt fel håll nu är jag rädd för. Är endå 40 år och kommer inte alls så lång som jag kanske egentligen är, även om jag kommit mkt längre. Men viss en sak kan jag hålla med om att jag skulle ha mer betalt om jag fick hoppa in så, men nope nu vill jag inte det heller! Visst fick jag en hel del beröm förra veckan. Men tyvärr vill jag fortfarande så mkt mer som jag inte får. Viss förstår hur andra tänker också. Men för mig känns det endå tvärtom. Så blir bara så fel då. Det gör att jag vill satts mer på blogg för skriva kan jag och lära mig själv. 

 
Mkt kan jag få avreagerat mig på skriva mm sådär av det hjälper bra mkt. Även på promenader och träning får jag ut mkt.
 
 
Självklart kan jag ta negativ kritik här också, för det kan ju också ske. Men jag blev nog också mest besviken av sanningen fast där håller jag inte med, jag måste få prova saker sen går det åt skogen så gör det, fast fasen det är det de inte får där. Men det är just där jag ger upp och då är bloggen mer lockandw, men måste ju ha mer tid för detta då. Kan ev kanske bli om jag slutar med basketen vilket är nära nu, inte många gånger kvar den innan jul, så blir den inte bättre då kommer jag sluta och när jag väl har kommit långt med bloggen kommer jag sluta på andra ställen, absolut inte fotbollen där ska jag spela tills jag är 100 år 😛
 
 
Härligt väder på min lilla prommis idag, friskt men soligt, blev man iaf något piggare av.
 
Helgen har som vanligt gått för fort och det tar allt mer emot gå lägga sig en söndag även om jag egentligen redan är trött, men tur att jag bestämmer själv då. Men det är ej bara jobb det beror på, det är ju även det att det ska komma folk här egentligen helt okända folk för mig och bestämma vad jag ska göra. Nooe har löst det själv dom senaste gångerna, dom är säkert bra alla men jag kan tyvärr inte känna mig trygg med 10 olika Pers minst. Så jag fortsätter vägra och jag vet att man kan bli av det om det tackas nej för mkt men så blir det bara. Jag vill köra mitt egna race, som sagt bestämmer väl endå själv i min egna lägenhet? Svar: japp det gör jag. 
 
 
 
Fullmåne idag, blir det absolut inte lättare att sova... Hmm..
 
 
 
 
Avslutar detta med att även ett lite träningspass hanns med idag. Som gick över förväntan för att ej kört crosstrainer på ett bra tag.
 
 
På återseende 😉

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0