Nu gjorde jag det igen

Vill inte ha hjälp, jag kan städa själv mm.  Jag måste dock ha tid på mig helst en hel helg, vilket jag sällan har. Men då kan  jag dela upp det och ej ta allt på en gång. Personalen hjälper mig dock att komma igång. Men oftast blir det bara stressigt när alltså personalen är här. Det finns nästan bara en som jag kan samarbeta med, dom andra känner jag ej. För kommer det ngn annan som jag inte alls känner, då kör jag iväg dom efter 20 min. Fattar ej varför jag ska ha så svårt att acceptera hjälp? Så nu gjorde jag det igen, tackade nej till hjälp. Men jag ska städa, träna och sen umgås med älsklingen. Så jag gör det själv idag.
 
Ja jag vet inte hur jag kan tycka det blir stressigt när vi är 2 egentligen, kanske blir lite störd också, jag vet inte.
Som sagt nu skall jag, städa, träna, handla, laga mat mm. Så jag vill komma igång så fort som möjligt på dagen inte vänta till kl.10:00. Fast nu fastna jag ju visst lite här. Men jag stressar ju inte direkt när jag är ledig heller om jag inte måste.
 
Lillemmish - mode - inspo - mamma
2017-10-06 @ 07:54:22
URL: http://nouw.com/lillemmish

Ha en fin fredag =)

kramis
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0