Det närmar sig....

Äntligen fick jag en hyffsat lugn helg, så jag har hunnit fått gjort det mesta, synd vara att helgen springer förbi. Ja jag vet ska inte klaga har ändå en dag extra, dock jobbade jag iof i fredags, det va endast ngn timme. Som ni säkert vet hade det ju vart en annan sak om man trivs på jobbet och jag ska hitta nåt nytt, det har jag bestämt. Har jag bestämt nåt så är det så.
 
Även detta fick jag gjort i fredags, det hade jag ju glömt nästan. Som sagt just nu är minnet bra men kort, säger man så? Eller säger man minnet är bra men kort? Va?Vad förvirrad jag blev nu, säkert ni också?
 
Snart blir det äntligen basket, ja självklart fotboll också. Så snacka om att jag kommer ha typ överskottsenergi tills på tisdag efter hela 9 månaders uppehåll. Inte konstigt att jag blir galen, haha jag vet man kan ej bli något som man redan är. Kanske inte verkar så galen just nu, mrn vänta bara så ska ni få se.
 
Har även hunnit börja på en ny serie nu, ja så kommer det där med minnet igen, vad fasen hette den? Jag ska kolla, riktigt bra va den iaf. Jaha ja broadchurch. 
Så det blir väl typ bara en slapp söndag även denna, då jag även idag vaknade i ottan. Det löser jag med mina powernap, som jag ska försöka mig på nu.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0