Torsdag och det betyder helg!

Ja fick lite dåligt samvete av det jag skrev i söndags tror jag det va, jo det va det. Jag vill ju egentligen inte peka ut en person på det sättet som jag gjorde. Då jag vet att den personen läser här. Men jag ville bara skriva av mig. Ibland kan det gå lite för långt.
 
Nu sitter jag här och funderar på om jag vågar släppa in personalen imån, egentligen är det ju ett måste då jag måste få in dom förbannade möblerna i källaren. Jag vet ej om dom där Ale byggen har bytt lås i källaren för annars hade jag kunnat gå ner själv. Det är dock fortfarande svårt att acceptera hjälp, speciellt när man ej känner någon så där jättebra. Det ska väl sparas på pengar där med eller antar jag? Men när det en gång va riktigt bra för mig, ja då slutar dom. Ja en ny kontakt person också  som jag inte ens träffat, ni förstår ju själva att det inte funkar så bra för mig då! Det tar väldigt mkt emot att ta upp personalen just nu. När jag helst vill veta dagen innan vem som kommer, vilket jag aldrig får göra. Men jag ska försöka ge det en chans.
 
Möte imorgon ja va kallar man det? Just det genomförandeplan heter det. Hoppas bara det går fortare än beräknad tid, det tror jag iof att det gör. För jag ska iväg och träna basket sen! Det är ett måste speciellt när fotbollsträningen endast va 30 min och dom sa att vi skulle träna 1h då blir man inte glad. Tur man tränar knattarna iaf! Ännu bättre att man tränar basket dock då dom aldrig skulle gå ner till 30 min träning. Dessutom ganska stor skillnad på basket och fotbollsträningen. Ja det är klart 2 olika sporter så där är det klart det är skillnad. Men träningsmässigt stor skillnad, kan man säga så? 
Nu återstår endast att vänta på den där diskmaskinen som råkade hamna på ett av dom längre programmen. Sen blir det nog sängen ganska tidigt idag.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

emmakarolinajohansson.blogg.se

Mitt liv och mina tankar

RSS 2.0